ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Bαλβέρδε: "Χάσαμε την ισορροπία μας"

Στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να τονίζει ότι αυτό αποδείχθηκε καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς.


Bαλβέρδε: "Χάσαμε την ισορροπία μας"
Τι έφταιξε στο δεύτερο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός έχασε τον έλεγχο του αγώνα; «Δεν πιστεύω πως χάσαμε τον έλεγχο στην αρχή το ίδιο καλοί με το πρώτο. Το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού μας έκανε να χάσουμε την ισορροπία μας. Μετά ήρθε γρήγορα το δεύτερο γκολ και η αποβολή του Αβράαμ μας αποδιοργάνωσε και αυτό μας κόστισε γιατί ήμασταν ευάλωτοι στις αντεπιθέσεις. Αλλά θεωρώ ότι μέχρι το 1-1 ήμασταν στο ίδιο επίπεδο με το πρώτο μέρος».
Θεωρείται πως αυτή η ήττα θα έχει επιπτώσεις για την ομάδα; "Καμία. Είναι σαφές πως έχουμε χάσει ένα ντέρμπι. Αυτό μας επηρεάζει όλους, συνεχίζουμε πρώτοι όμως και αυτό θα έχουμε στο μυαλό μας. Πιστεύω πως η πραγματικότητα φαίνεται στην διάρκεια που ήμασταν 11 εναντίων 11 και ήμασταν καλύτεροι. Επηρεαστήκαμε από τα δύο γρήγορα γκολ και την αποβολή και αυτό πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να μάθουμε να αποδεχόμαστε και την ήττα γνωρίζοντας πως κάναμε πολλά πράγματα πολύ καλά και πολλά λάθος."
Βγάλατε τον Μιραλάς που απασχολούσε την άμυνα του Παναθηναϊκού, γιατί; Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός με δύο επιθετικούς; «Βγήκε γιατί ο ίδιος ζήτησε την αλλαγή, ήταν κουρασμένος και ήθελε να βγει. Όσο για την αλλαγή της τακτικής θα αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε όταν δεν θα είμαστε πρώτοι και όταν θα αρχίσουμε να χάνουμε παιχνίδια σαν το σημερινό γιατί όλοι ήρθαμε και πιστεύαμε ότι θα παίξουμε ένα εύκολο παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος γιατί σήμερα κάναμε πολλά λάθη».
Είπατε ότι θεωρούσατε πως θα έχετε ένα εύκολο παιχνίδι; «Δεν θέλω να πω πως ήταν εύκολο το παιχνίδι αλλά θέλω να πω πως εμάς η απόδοση μας ήταν απλή και βγαίναμε εύκολα στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Τα ντέρμπι ποτέ δεν είναι εύκολα και πάντα ο αντίπαλος σε πιέζει και υπάρχει η νίκη και η ήττα».
Έχει γραφτεί πως είναι καλό για τον ΟΣΦΠ που δεν έχει ματς μεσοβδόμαδα, τελικά του λείπει η Ευρώπη; "Είναι αλήθεια πως όταν δεν έχεις ευρωπαϊκά παιχνίδια συγκεντρώνεσαι περισσότερο στο ματς πρωταθλήματος και έχεις προστατευμένους τους παίκτες σου με λιγότερους τραυματισμούς και κούραση. Είναι αλήθεια όμως πως όταν δεν παίζεις μεσοβδόμαδα χάνεις τον ρυθμό. Δεν πιστεύω όμως πως αυτό έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι. Σήμερα παίξαμε και οι δύο ένα ντέρμπι ο ένας τα κατάφερε και πρέπει να το χαρεί."
Σήμερα νίκησε η καλύτερη ομάδα η έχασε η καλύτερη ομάδα; "Δεν αρκεί να παίζεις καλά. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Αυτό που μετράει είναι να αγωνίζεσαι, να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου. Σήμερα ο Παναθηναϊκός έκανε δύο φάσεις και τις εκμεταλλεύτηκε."
Πως ορίζεται το παίξαμε καλά από τη στιγμή που μέχρι τη φάση του Μιραλάς ο Ολυμπιακός δεν έκανε άλλη φάση; "Πιστεύω πως αυτό έχει να κάνει με τη γνώμη του καθενός. Από τη δική μου οπτική γωνία πιστεύω ότι παίξαμε καλά σήμερα. Επίσης θεωρώ πως σημαντικό είναι να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και όχι με άλλα πράγματα όπως με τους διαιτητές που μπορεί κάποιες φορές να ευνοήσουν μια ομάδα και μια άλλη να αδικήσουν όπως έγινε σε εμάς σήμερα σε μια φάση. Αυτά είναι βλακείες όμως και το λέω στους παίκτες μου και θέλω να το μεταφέρω και σε εσάς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...