ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Φουλ για μεταγραφές η Λίβερπουλ!

Την άμεση ενίσχυση της Λίβερπουλ από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ακόμη και 5-6 παίκτες προανήγγειλε ο Ρόι
Χότζον με δηλώσεις του στη Daily Star. Ο τεχνικός των «κόκκινων» τόνισε την ανάγκη να ενισχυθεί επιθετικά η ομάδα και μάλιστα με παίκτη ίδιας ποιότητας με τον Φερνάντο Τόρες!

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της νέας διοίκησης της Λίβερπουλ για ενίσχυση της ομάδας σε όλους του τομείς, ήρθαν οι τελευταίες δηλώσεις του Χότζον για να αποδείξουν του λόγου το αληθές. Οι «κόκκινοι» θέλουν να ενισχυθούνε άμεσα σε κάποιες θέσεις, με τον Άγγλο προπονητή να μη θέλει όμως να αποκαλύψει παραπάνω πράγματα εκτός από ένα. Ότι θέλει επιθετικό ίδιας ποιότητας με τον Φερνάντο Τόρες, ώστε να τον καλύπτει επάξια όταν ο Ισπανός φορ δεν θα αγωνίζεται:

«Θα δραστηριοποιηθούμε έντονα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Θέλουμε γύρω στους 5-6 νέους παίκτες. Δεν θέλω να μιλήσω ακόμη για τις θέσεις τους, πέρα του ενός επιθετικού, τον οποίο είναι προφανές ότι χρειαζόμαστε.

Τον Ιανουάριο πρέπει οπωσδήποτε να είμαστε σε θέση να επιλύσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε τουλάχιστον σε 1-2 θέσεις. Μας λείπουν παίκτες. Ειδικά επιθετικοί. Το να έχεις μόλις 3 επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές σε μία ομάδα, συμπεριλαμβανομένου μάλιστα και του Ράιαν Μπάμπελ, δεν είναι καθόλου καλό. Αν ο Φερνάντο δεν μπορεί να αγωνιστεί κάποια φορά, πρέπει να είμαστε σε θέση να τον αντικαταστήσουμε με κάποιον της ίδιας ποιότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...