ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

«Ήταν πέναλτι στον Φουστέρ»

«Ήταν πέναλτι στον Φουστέρ»
Ο Ηρακλής Τσίκινης αναλύει τις αμφισβητούμενες φάσεις του χθεσινού ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού και θεωρεί πέναλτι τη φάση του Φουστέρ στο μαρκάρισμα του Σπυρόπουλου.

O πρώην διαιτητής Τσίκινης άρχισε την ανάλυσή του λέγοντας: «Θεωρώ πως το πρώτο ημίχρονο κύλησε αρκετά εύκολα για τον Κάκο. Ο Ρέφερι τα πήγε καλά και είχε καλή συνεργασία με τους παίκτες. Αν εξαιρέσουμε τη φάση με το τάκλιν του Ριέρα, όπου θα έπρεπε και οι δύο παίκτες να τιμωρηθούν με κίτρινη κάρτα. Ο ένας για το επικίνδυνο μαρκάρισμα και ο άλλος για την αντίδρασή του».

Για το «καυτό» δεύτερο ημίχρονο τόνισε: «Ο τρόπος που μαρκάρει ο Σπυρόπουλος τον Φουστέρ και η στάση του σώματός του απέναντι στον ισπανό είναι τέτοια που τον παρεμποδίζει να παίξει ελεύθερα και αυτό συνιστά παράβαση και θα έπρεπε να τιμωρηθεί με πέναλτι. Στη φάση που έκρινε την αναμέτρηση όλες οι αποφάσεις του διαιτητή ήταν σωστές. Ο επιθετικός έχει προσπεράσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και ο τελευταίος ανατρέπει τον Σισέ τόσο με τα πόδια όσο και με το σώμα. Επίσης, είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας, αφού ο επιθετικός είναι σε προφανή θέση για γκολ. Όσον αφορά το ξεκίνημα της φάσης, είναι οριακή. Ο Σισέ αφήνει την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, αλλά δεν φαίνεται να είναι εκτεθειμένος ο Γκαρσία που υποδέχεται την μπάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...