ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Προβληματισμός για Ριέρα

Οι μέτριες εμφανίσεις του Άλμπερτ Ριέρα προβληματίζουν ως ένα σημείο τους ανθρώπους του Ολυμπιακού εν όψει της κρίσιμης συνέχειας των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Προβληματισμός για Ριέρα
Η μέτρια αγωνιστική παρουσία του Άλμπερτ Ριέρα στα μέχρι τώρα παιχνίδια, που έχει δώσει ο Ολυμπιακός πονοκεφαλιάζουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους συνεργάτες του.
Ο Ισπανός μέσος δεν έχει δικαιολογήσει τον ντόρο και κυρίως τα χρήματα, που δαπανήθηκαν τον περασμένο Αύγουστο, ώστε να αποκτηθεί από την Λίβερπουλ.
Εύλογα επικρατεί ένας προβληματισμός στην Πλατεία Αλεξάνδρας με την περίπτωση του 28χρονου μέσου, ο οποίος και στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό ήταν σκιά του καλού του εαυτού και αποτέλεσε απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Ερνέστο Βαλβέρδε σίγουρα έχει τον τρόπο να διαχειριστεί τον ακραίο μεσοεπιθετικό, ωστόσο, με βάση τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του Ριέρα υπάρχει σκεπτικισμός, αναφορικά με το πότε ο Ισπανός άσος θα παρουσιάσει ψήγματα της αξίας του και θα βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» από την αριστερή πτέρυγα.
Εκεί, όπου αναζητείται εδώ και δύο χρόνια ο άνθρωπος, που θα καλύψει επάξια το κενό και την βαριά κληρονομιά που άφησε η αποχώρηση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...