ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μπράβο από Νιόπλια

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την νίκη-ανατροπή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην προπόνηση της Κυριακής. Εκτός αποστολής για το Καζάν οι Νίνης, Λέτο.

Μία προπόνηση σε τελείως διαφορετικό κλίμα από τις προηγούμενες, έγινε το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Η νίκη που συνοδεύτηκε με ανατροπή, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό "έφτιαξε" τη διάθεση όλων στην ομάδα και αυτό ήταν εμφανέστατο από τα χαμογελαστά πρόσωπα. Η πίεση και το άγχος που είχαν συσωρευτεί παραμονές της αναμέτρησης με τους Πειραιώτες εκτονώθηκαν και οι πράσινοι ένιωθαν πιο απελευθερωμένοι.
Ο Νίκος Νιόπλιας μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα, αφού ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Ρούμπιν Καζάν στη Ρωσία. "Μπράβο για τη νίκη που πετύχαμε στο ντέρμπι. Κάναμε μια σημαντική ανατροπή και δείξαμε τι ομάδα είμαστε. Δυστυχώς δεν έχουμε χρόνο να μείνουμε άλλο στο ματς. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τη Ρούμπιν Καζάν" ανέφερε μεταξύ άλλων ο 45χρονος τεχνικός.
"Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα πήγαμε καλά. Είχαμε μεγάλο άγχος, κάναμε πολλά κι εύκολα λάθη και δυσκολέψαμε τη ζωή μας. Στο δεύτερο όμως ανεβάσαμε πάρα πολύ την απόδοσή μας, μας βοήθησαν πολύ και οι αλλαγές και καταφέραμε να ανατρέψουμε την κατάσταση" είπε κάνοντας μια πρώτη ανάλυση του παιχνιδιού.
Στην προπόνηση της Κυριακής, οι Τζόρβας, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Πλεσί, Χριστοδουλόπουλος, Σισέ, οι οποίοι αγωνίστηκαν για 60 λεπτά και περισσότερο στο ντέρμπι, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ταχύτητες, ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Στα θετικά της ημέρας ήταν ότι ο Νίνης συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, αντίθετα με τον Λέτο που εξακολούθησε να γυμνάζεται ατομικά.
Με 21 άτομα στη Ρωσία
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Ρωσία για το παιχνίδι με τη Ρούμπιν. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές: Τζόρβας, Καρνέζης, Φερνάντες, Σαριέγκι, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Μαρίνος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Πλεσί, Λουίς Γκαρσία, Γκοβού, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Σισέ, Μαυρίας. Στην Αθήνα θα παραμείνουν οι Νίνης, Λέτο, Δημούτσος και Σεϊταρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...