ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μαρινάκης: "Δεν ήταν καλή η διαιτησία"

Βαγγέλης Μαρινάκης... Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φεύγοντας από το "Σπύρος Λούης" τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη κάποια λάθη από την ομάδα του και από τον διαιτητή, δεν επέτρεψε στους "ερυθρόλευκους" να κατακτήσουν τη νίκη. Επίσης εξήγησε γιατί έφυγε από τα επίσημα.

"Ξεκινήσαμε καλά και ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Πετύχαμε ένα γκολ που κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Στο δέυτερο ημίχρονο έγιναν κάποια λάθη και από την ομάδα μου και από τον διαιτητή. Από τηλέφωνα που δέχθηκα μου είπαν πως υπάρχουν διαιτητικά λάθη. Θέλω να τα δω στην τηλεόραση.

Δεν αναγκάστηκα να φύγω από την εξέδρα. Ότι και να μου έκαναν δε θα έφευγα, απλά έπεσε ένα δακρυγόνο και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Καθίσαμε αρκετά κοντά, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Είμαι υπερήφανος για τις αλλαγές που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι υπερήφανός που μπόρεσα πανηγύρισα γκολ μπροστά σε 80.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού. Τα επεισόδια ήταν μικρής έκτασης. Θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα. Ευχαριστημένος από τη φιλοξενία. Στο "Καραϊσκάκη" όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία μας. Θα είναι ακόμα καλύτερα από σήμερα. Προχωράμε με αισιοδοξία. Θα έχουμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα στη συνέχεια. Εχουμε καλύτερη ομάδα".

Σωκράτης Κομινάκης: "Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλό του και πριν την αποβολή του Αβραάμ Παπαδόπουλου η ομάδα μας ήταν τουλάχιστον δύο κλάσεις ανώτερη. Μετά ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Η διαιτησία νομίζω πως δεν ήταν καλή. Θα πρέπει να δω κάποιες φάσεις στην τηλεόραση, αλλά δεν ήταν καλή. Υπάρχει μια φάση του Φουστέρ που πιστεύω ότι υπάρχει παράβαση και πέναλτι, ενώ είναι ελεγχόμενη και η θέση του Γκαρσία στη φάση που ο Παναθηναϊκός κέρδισε το πέναλτι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...