ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μανόλο… να η ευκαιρία!

Μανόλο… να η ευκαιρία!
Και τώρα… ο Πανιώνιος. Συνέχεια στο νικηφόρο -από τότε που ανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ- σερί της στην Ελλάδα θέλει να δώσει η ΑΕΚ, την οποία δε… χάλασε (καθόλου) η νίκη 2-1 του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, παρότι ο Ισπανός τεχνικός ήθελε ισοπαλία… Το αποτέλεσμα του ντέρμπι δίνει την ευκαιρία στην Ένωση -με νίκη επί των «κυανέρυθρων» στη Νέα Σμύρνη- να πλησιάσει τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή του πρωταθλήματος στους -2 βαθμούς και να παραμείνει στον πόντο από το «τριφύλλι».

Η ΑΕΚ προέρχεται από τη σπουδαία νίκη (1-0) επί του Παναθηναϊκού στο αθηναϊκό ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής, νίκη, η οποία ήταν η δεύτερη συνεχόμενη, μετά το επιβλητικό 4-0 επί του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης… Η ψυχολογία στην ομάδα βρίσκεται στα ύψη, ενώ το γεγονός ότι μεσοβδόμαδα ο «Δικέφαλος» έκανε… πάρτι κόντρα στον Πανθρακικό για το Κύπελλο, ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση των «κιτρινόμαυρων», αλλά και του… Μπλάνκο.

Ο «Ζορό» επέστρεψε στα γκολ στην Κομοτηνή, πετυχαίνοντας το πρώτο του χατ-τρικ με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ… μάτωσε για πρώτη φορά φέτος τα αντίπαλα δίχτυα. Κόντεψε να του βγει… ξινό, ωστόσο, καθώς υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο, τελικά, όμως, πήρε το «ok» από ιατρικό τιμ και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Μάλιστα, ο Μανόλο Χιμένεθ, από τη στιγμή που για ακόμα ένα παιχνίδι έμεινε εκτός ο Νίκος Λυμπερόπουλος (παρότι προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες, κρίθηκε ανέτοιμος), σκέφτεται να τον ξεκινήσει και στην αναμέτρηση κόντρα στους «κυανέρυθρους».

Αυτό θα εξαρτηθεί, βέβαια, από το τι θα επιλέξει ο προπονητής της Ένωσης. Αν παίξει με δύο επιθετικούς, τότε -πιθανότατα- αυτοί θα είναι οι Τζεμπούρ και Μπλάνκο, ενώ, αν αποφασίσει να παίξει με έναν, τότε αυτός, λογικά θα είναι ο Αλγερινός και όχι ο Αργεντινός.

Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού, εξάλλου, τέθηκαν και πάλι οι Μανωλάς, Ντιόπ και Πατσατζόγλου, ενώ εκτός παραμένουν οι τραυματίες Γεωργέας, Μπερνς (έκαναν ατομικό πρόγραμμα), Σκόκο και Γιάχιτς (φυσιοθεραπεία).

Πάντως, σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του νεαρού κεντρικού αμυντικού και του Σενεγαλέζου μέσου, αυτή θα πρέπει να θεωρείται αμφίβολη, τουλάχιστον από την αρχή της αναμέτρησης.

Η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Τζεμπούρ, Νταντόμο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Ντιόπ, Γκέντσογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...