ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Προεδρικές δηλώσεις

Ο Πάυλος Γιαννακόπουλος στην εξέδρα Απιαστο χαρακτήρισε τον παναθηναϊκό ο Παύλος Γιαννακόπουλος μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις που έκανε βγαίνοντας έξω από το ΟΑΚΑ. Ο αδελφός του Θανάσης από τη μεριά του τόνισε πως δεν περίμενε πως οι "πράσινοι" θα γύριζαν το παιχνίδι και θα κατακτούσαν τη νίκη.

Παύλος Γιαννακόπουλος: Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του. Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος ήταν άπιαστος.

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τα παιδιά έδειξαν σθένος στο δεύτερο ημίχρονο και "γύρισαν το παιχνίδι. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Αν νικούσε ο Ολυμπιακός θα έφευγε επτά βαθμούς και θα ήταν δύσκολα, αλλά πλέον το πρωτάθλημα ξεκινάει από την αρχή. Δεν πίστευα πως μπορούσαμε να "γυρίσουμε το παιχνίδι.

Νίκος Πατέρας: "Μετά το δεύτερο γκολ της ομάδας μας υπήρξε ένα μικροεπεισόδιο και για να τον προστατέψουμε τον μετακινήσαμε σε σουίτα. Όλα πήγαν καλά και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Αυτοί που θα πρέπει να αισθάνονται δικαιωμένοι είναι οι παίκτες και ο προπονητής. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους δίνουμε ψυχολογικές ντόπες. Ήμασταν υποτονικοί στο πρώτο μέρος, αλλά καλύτεροι στο δεύτερο. Ένα από τα καλά της ομάδας είναι ότι μπορεί να γυρνάει τα παιχνίδια. Το πρωτάθλημα από εδώ και πέρα αναμένεται να έχει πολύ σασπένς. Ευχαριστώ τον κόσμο για την παρουσία του και τη θερμή του συμπαράσταση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...