ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Νιόπλιας: "Μεγάλη νίκη με ανατροπή"

Ο Νίκος Νιόπλιας αφιέρωσε τη νίκη επί του Ολυμπιακού στους φιλάθλους των πρασίνων, έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ποια ήταν η διαφορά του πρώτου ημιχρόνου με αυτή του δευτέρου. Είδαμε μια διαφορετική ομάδα τι έγινε;
«Γιατί είχαμε μείνει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο ίδιο γήπεδο και βγήκαμε μετά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να πεις αλλά δεν θα καθίσουμε να αναλύσουμε τι κάναμε και πως το κάναμε. Αλλά το κάναμε καλά και πήραμε μεγάλη νίκη. Είναι μεγάλη νίκη για τους οπαδούς μας. Εμείς δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε γιατί έχουμε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι. Οι φίλαθλοι περίμεναν τόσα χρόνια αυτή τη νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο μας και τον κερδίσαμε με μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο μέρος και με ανατροπή».

Θα δώσει ώθηση αυτή η νίκη; «Δεν το ξέρουμε γιατί στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Για μένα θα δώσει και όταν θα γυρίσουν όλοι οι παίκτες θα είναι μια άλλη ομάδα».

Ήταν μια νίκη σωτηρίας για εσάς και για τον Παναθηναϊκό; «Σωτηρία γιατί. Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Για μένα γιατί και τι έγινε. Πάντα σε δύσκολη θέση είμαι σε αυτή την ομάδα. Στον Παναθηναϊκό είμαι».

Οι δύο ομάδες ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία η θεωρείται πως μια εκ των δύο έχει το προβάδισμα;«Όχι είναι δύο καλές και ισάξιες ομάδες και για να μην ξεχάσω γιατί το σπουδαιότερο είναι αυτό, θα φανώ αγενής, να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί αυτοί έκαναν πολύ καλοί εμφάνιση».

Είδαμε τον Παναθηναϊκό παρά τι κουβέντα που έχει γίνει με τη προετοιμασία να έχει και πάλι τρεξίματα στο δεύτερο μέρος; «Όταν το λέω εγώ όμως δεν με ακούει κανείς. Άλλα είναι τα προβλήματα δεν είναι η φυσική κατάσταση. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία αλλά δεν κάναμε όλοι. Πως είναι τα τρεξίματα του Μαρίνου, του Καντέ, του Λάζαρου και όσων ήρθαν στις 2 Ιουλίου. Εγώ θα το λέω και θα το ξαναλέω. Όπου κάνω λάθος επίσης θα το λέω και όπου είμαι σωστός θα πρέπει να επιβραβεύομαι».

Ο Σισέ ανακηρύχτηκε MVP εσείς θεωρείται πως θα έπρεπε να μοιραστεί το βραβείο και στον Χριστοδουλόπουλο; «Εντάξει δεν θέλω να μπω σε τέτοια. Θα μιλήσω στον καθένα ξεχωριστά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δύο γκολ όμως είναι δυο γκολ, όλοι παίζουμε για το γκολ. αλλά ο Λάζαρος έπαιξε για κάτι παραπάνω από το γκολ οπότε ας ξαναψηφίσουν».

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε στο δεύτερο μέρος πιο ορθολογικά, τι άλλαξε; «Τι να σου πω τώρα. Πάμε παρακάτω. Θέλω να σου πω συγχαρητήρια μόνο γιατί ήταν σωστή ερώτηση».

Πως είδατε τον Βαλβέρδε.«Ωραίος τύπος»

Ωραίος τύπος για καφέ.
«Γιατί ειρωνεύεστε. Για τη συμπεριφορά του μιλάω και θεωρώ ότι θα έκανε  άψογη παρέα. Είναι ωραίος τύπος. Ζει για το ποδόσφαιρο. Είδα τις αντιδράσεις του μου έκανε θετική εντύπωση».

Δεν φταίει δηλαδή για την ήττα; «Ο προπονητής γιατί, τι έκανε ο άνθρωπος. Όλο οι προπονητές φταίνε»

Μα στο δεύτερο μέρος δεν μάρκαρε κανείς αυτά δεν γίνονται ούτε στο Ρέντη; «Όταν χάνουμε εμείς γίνονται στην Παιανία».

Ήταν κλειδί για τη νίκη η καλή αμυντική λειτουργία; «Είναι καλή η αμυντική μας λειτουργία σε πολλά παιχνίδια. Πραγματικότητα είναι αυτό. Με την ΑΕΚ δεν φτάσαμε στο τέρμα και αν δεν είχαμε καλή αμυντική λειτουργία μπορεί να είχαμε φάει και δεύτερο γκολ. Και όμως όταν αμύνεσαι τόσο ψηλά είναι δύσκολο να έχεις καλή αμυντική λειτουργία και να μην φας φάσεις στη πλάτη της άμυνας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...