ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

"Ανάσα" γα τον Πανσερραϊκό

O Λεοζίνιο πανηγυρίζει... Ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 1-0 της Καβάλας και ξεκόλλησε από το βαθμολογικό "βυθό" της Super League. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 9' ο Λεοζίνιο. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι στο 6' με τον Μπέλιτς και οι φιλοξενούμενοι στο 90'+3' με τον Ονουάτσι.

Η ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών για τον Πανσερραϊκό ήταν επιτακτική. Τα "λιοντάρια" βρίσκονταν πριν την έναρξη της αγωνιστικής στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League και για να μπορούσαν να έχουν δικαίωμα στην ελπίδα, σε ότι αφορά την υπόθεση της παραμονής, έπρεπε να κερδίσουν την Καβάλα, η οποία ήταν αήττητη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς μπήκε φουριόζα στο ματς της 8ης αγωνιστικής, είχε δοκάρι στο 6' με τον Μπέλιτς, άνοιξε το σκορ με υπέροχο βολέ του Λεοζίνιο στο 9' και μετά διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι. Δεν επέτρεψε στους "αργοναύτες" να την απειλήσουν, ενώ έψαχνε την κόντρα για να "χτυπήσει" και δεύτερη φορά και να "καθαρίσει" το ματς.

Από την άλλη οι παίκτες του Ντράγκαν Οκούκα, στο πρώτο ημίχρονο δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι δεν βρίσκονταν στο γήπεδο. Οι τρεις γραμμές δεν είχαν καθόλου καλή συνεργασία και είναι χαρακτηριστικό πως ο Ράντμαν ήταν θεατής του αγώνα.

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την εικόνα τους, δημιούργησαν κάποιες προϋποθέσεις για να απειλήσουν, αλλά και πάλι δεν έπιασαν απόδοση ικανή για να φύγουν με κάτι καλό από τις Σέρρες.

Θα μπορούσαν πάντως να κλέψουν το βαθμό της ισοπαλίας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως ο Ονουάτσι δεν κατάφερε να γίνει και πάλι ήρωας, αφού είδε τη μπάλα στο σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή να σταματάει στο δοκάρι του γκολκίπερ του Πανσερραϊκού...

Η διπλή χαμένη ευκαιρία από τους Λεοζίνιο και Γεωργιάδη, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ματς ήταν ο "επίλογος" του αγώνα που βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...