ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Δεν σταμάτησε ούτε στο Παλέρμο!

Δεν σταμάτησε ούτε στο Παλέρμο!
Τα όνειρα τίτλου δε λένε να σταματήσουν για τους φίλους της Λάτσιο, καθώς οι Ρωμαίοι επιβλήθηκαν της Παλέρμο εκτός έδρας με 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με τη μεγαλύτερη ευκαιρία της Παλέρμο να προέρχεται από λάθος του Μουσλέρα, ο οποίος αφού πιέστηκε από τον Παστόρε, στην προσπάθειά του να διώξει την έστειλε εξ επαφής πάνω στον Αργεντινό, όμως εκείνη κατέληξε άουτ.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε στο ελάχιστο, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως να μην μπορούν να βρουν τον τρόπο να νικήσουν τον Μουσλέρα. Η Λάτσιο με πολύ καλή τακτική κατάφερνε να διατηρεί την εστία της ανέπαφη. Στο 77’ ο Μπιάβα είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του ρεφερί της αναμέτρησης, οι Ρωμαίοι αναγκάστηκαν να αμυνθούν μαζικά και τον Ουρουγουανό τερματοφύλακα να κάνει μεγάλες επεμβάσεις στο τέλος, πήραν τελικά μία μεγάλη νίκη που τους διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και όχι μόνο αυτό, αλλά αύξησαν τη διαφορά τους από τη 2η, μετά την ήττα της Μίλαν από τη Γιουβέντους, Ίντερ κατά 4 βαθμούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...