ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ντόρτμουντ για πρωτάθλημα!

Οι δύο πρώτες της βαθμολογίας αναμετρήθηκαν στο Μάιντζ, με τη Ντόρτμουντ να κάνει μεγάλη εμφάνιση, να παίρνει τη νίκη με 2-0 και να προσπεράσει την αντίπαλό της στη βαθμολογία.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος, έχασαν τουλάχιστον 4 κλασικές ευκαιρίες, πέτυχαν άλλα δύο γκολ και ήταν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης, δείχνοντας ότι αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό είναι ικανοί για τον τίτλο. Το σκορ άνοιξε στο 25’ ο Μάριο Γκέτζε, όταν αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα της Μάιντζ του έδωσαν τη δυνατότητα να μπει στην περιοχή και με πλασέ κατέφερε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, κυρίως από στημένα, όμως οι αντεπιθέσεις της Μπορούσια ήταν φαρμακερές… Ο Μπάριος χτύπησε στο 67’ για να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, η οποία κράτησε με άνεση τη νίκη μέχρι το τέλος, παρά την κατά διαστήματα πίεση της Μάιντζ. Η Ντόρτμουντ με αυτή τη νίκη έφτασε τους 25 βαθμούς και προσπέρασε την μέχρι σήμερα πρωτοπόρο Μάιντζ, την οποία άφησε στη 2η θέση και τους 24.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...