ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Πυρκαγιά στην οικεία Μήτρογλου!

Πυρκαγιά στην οικεία Μήτρογλου!
Πυρκαγιά ξέσπασε στο σπίτι των γονιών του Κώστα Μήτρογλου την περασμένη Τρίτη χωρίς ευτυχώς η πενταμελής οικογενεία να πάθει το παραμικρό! Καταστράφηκε ολοσχερώς η οικεία των ανθρώπων του Έλληνα επιθετικού. Τελευταία στιγμή γλύτωσαν οι γονείς και τα συγγενικά πρόσωπα του Κώστα Μήτρογλου, οι οποίοι κατοικούν στην Γερμανία, αφού την προηγούμενη Τρίτη η οικεία των αγαπημένων προσώπων του Έλληνα επιθετικού του Ολυμπιακού, καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά!

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του Κώστα, Γιώργος Μήτρογλου παρακολουθούσε τηλεόραση στο σαλόνι του σπιτιού, όταν μια εμπλοκή στον ηλεκτρικό πίνακα της οικείας έφτανε και... περίσσευε για να ξεσπάσει πυρκαγία και να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή πέντε ανθρώπων! Στο σημείο έσπευσε αμέσως πυροσβεστική δύναμη, ενώ ευτυχώς η οικογένεια Μήτρογλου δεν έπαθε το παραμικρό. Το σπίτι πάντως έχει καταστραφεί ολοσχερώς...

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» θα μεταβεί την Δευτέρα στην Γερμανία, όπου θα μείνει με τους γονείς τους για να τους συμπαρασταθεί σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...