ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Συγνώμη και μηνύσεις από τον Δέλλα

Η αποβολή του Δέλλα από τον Κάκο Ο Τραϊανός Δέλλας που παρακολούθησε το ματς με τον ΠΑΟΚ από τον πάγκο, αποβλήθηκε από τον Τάσο Κάκο στις καθυστερήσεις του ντέρμπι, διότι επέστρεψε ένα μπουκάλι 1 1/2 λίτρου στην εξέδρα. Ο κεντρικός αμυντικός του "δικεφάλου", μετά τη λήξη του αγώνα ζήτησε συγνώμη και τόνισε ότι θα καταθέσει μηνύσεις...

"Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τους φιλάθλους της ομάδας μου καθώς και όλο τον φίλαθλο κόσμο της χώρας. Αν μη τι άλλο αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη και κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαστε στο Κολοσσαίο για να μας πετάνε μέσα και να μας φάνε στα λιοντάρια. Θα κινηθώ νομικά κατά παντός υπευθύνου, ώστε να βρεθεί αυτός που πέταξε το μπουκάλι και να πάει φυλακή. Ζητάω βοήθεια και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του κυκλώματος τηλεόρασης, ώστε να βρεθούν αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα", τόνισε αρχικά ο "Κολοσσός".

Στη συνέχεια διευκρίνισε, πως δεν έχει κάτι εναντίον του ΠΑΟΚ, αλλά εναντίον "των δολοφόνων που πετάνε μπουκάλια": "Έχω οικογένεια και για μένα αυτός που πέταξε το μπουκάλι 1,5 λίτρου είναι κοινός εγκληματίας".

Όταν τέλος ρωτήθηκε τι θα κάνει σε περίπτωση που υποβληθεί και στον ίδιο μήνυση γιατί επέστρεψε το μπουκάλι στην εξέδρα απάντησε: "Θα τη δεχθώ. Έτσι κι αλλιώς εγώ θα τιμωρηθώ από τη δικαιοσύνη. Δεν νομίζω, όμως, αυτός που πέταξε το μπουκάλι να βγει δημόσια και να ζητήσει συγγνώμη. Αυτή η μήνυση ας είναι η απαρχή για να αλλάξουν κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...