ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ!!

Ευκαιρίες δίνει ο Σάντος
Ο Σάντος ανακοίνωσε τους παίκτες για το φιλικό της Τετάρτης με την Αυστρία και κάλεσε παίκτες όπως ο Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού, o Σιόβας του Πανιωνίου και ο Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας. Τι είπε για Γκέκα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός κάλεσε για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τους Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, Δημήτρη Σιόβα, Γιώργο Φωτάκη, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Γιώργο Γεωργιάδη. Το φιλικό με την Αυστρία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου στη Βιέννη και ο Σάντος θέλησε να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες.
Την αποστολή της Εθνικής Ελλάδος απαρτίζουν οι Τζόρβας, Κωνσταντόπουλος, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπαστασταθόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Μόρας, Σιόβας, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Μάκος, Φωτάκης, Γ.Παπαδόπουλος, Κονέ, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης , Σαμαρας, Χριστοδουλόπουλος και Γεωργιάδης.

Σάντος: «Υπάρχουν και άλλοι που θα κληθούν»
Ο Φερνάντο Σάντος παραχώρησε και συνέντευξη Τύπου τονίζοντας την αξιοποίηση των νεαρών παικτών: «Υπαρχουν 25 ποδοσφαιριστές οι οποίοι τώρα τελειώνουν από την εθνική Ελπίδων και πρέπει να αξιοποιηθούν στις εθνικές ομάδες. Γι` αυτό τους κάλεσα. Υπάρχουν και άλλοι που θα κληθούν».
Για το λόγο που έμειναν εκτός οι Σηφάκης και Πρίττας: «Ο Αρης παίζει Δευτέρα λόγω των εκλογών και δεν θα ήταν σωστό να καλέσω παίκτες που δεν θα μπορούσαν να προπονηθούν μαζί μας».
Για τους 22 που κάλεσε: «Από αυτούς δεν θα μπορέσουν να παίξουν όλοι, όμως είναι είναι σημαντικό να τους δω στις προπονήσεις».
Για τον Φάνη Γκέκα: «Εγώ ξέρω ότι ο Γκέκας είπε ότι δεν θέλει να είναι στην εθνική. Μάλιστα, δεν το είπε σε μένα. Ούτε σε μένα είπε ότι θέλει να επιστρέψει. Οτι μαθαίνω, λοιπόν, το μαθαίνω από τις εφημερίδες. Αν το μάθω από τον ίδιο και μου πει τους λόγους που θέλει να επιστρέψει, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Εγώ ως προπονητής πρέπει να μάθω. Ποτέ δεν θα κλείσω την πόρτα σε κανέναν».
Για το σχέδιο που παρουσίασε με τον Τάκη Φύσσα στον Σοφοκλή Πιλάβιο: «Οταν ανέλαβα το πρώτο βραχυπρόθεσμο πλάνο ήταν και είναι η πρόκριση. Αλλά ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να βοηθήσω στη δομή και την οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάναμε πολύ δουλειά με τον κ. Φύσσα. Την παρουσιάσαμε στον πρόεδρο και το επόμενο βήμα είναι να την παρουσιάσουμε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Αν το αποδεχθούν πιστεύω ότι η Ελλάδα θα κάνει ένα βήμα μπροστά στην οργάνωση του ποδοσφαίρου της. Θα ξεκινάμε από πολύ μικρές ηλικίες και θα υπάρχει μια συνέχεια στη εξέλιξη των παικτών, χωρίς κενά. Οπως η δημιουργία της ενδιάμεσης εθνικής μεταξύ ελπίδων και ανδρών».
Για το φιλικό με την Αυστρία: «Δεν με ενδιαφέρει το σύστημα. Εγώ θέλω να δω βελτίωση επιθετικά και αμυντικά. Δεν είναι τόσο σημαντική η νίκη. Αλλά τη στιγμή που παίζει μια χώρα απέναντι σε μια άλλη θέλω τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...