ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Άφησε πίσω τη Γιουνάιτεντ

Δεύτερη σερί νίκη για την Άρσεναλ, η οποία επικράτησε 2-1 της Έβερτον στο «Γκούντισον» Παρκ, σε αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και αναρριχήθηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 πόντους, ξεπερνώντας την Μαν. Γιουνάιτεντ.
Άφησε πίσω τη Γιουνάιτεντ
Οι Σανιά (36') και Φάμπρεγας (48') πέτυχαν τα γκολ των «κανονιέρηδων», με τον Κέιχιλ να μειώνει για τους γηπεδούχους λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90’.

Επτά συνεχόμενους αγώνες αήττητα (τέσσερις ισοπαλίες και τρεις νίκες) άντεξαν τα «ζαχαρωτά», τα οποία δεν κατάφεραν να πάρουν εκδίκηση για το ντροπιαστικό 1-6 της περσινής περιόδου.

Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ με τον Σανιά. Το σουτ του Νασρί απομακρύνθηκε όπως-όπως, ο Αρσάβιν πήρε το ριμπάουντ, πάσαρε δίπλα του στον Γάλλο αμυντικό, ο οποίος με ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χάουαρντ.

Οι «κανονιέρηδες» διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Φάμπρεγας, ο οποίος συνεργάστηκε άψογα με τον Ντενίλσον, με τους δύο παίκτες να κάνουν το ένα-δύο και τον Ισπανό άσο να στέλνει με σουτ στην κίνηση την μπάλα στα δίχτυα.

Η Έβερτον έκλεισε την Άρσεναλ στα καρέ της στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, καταφέρνοντας μάλιστα να μειώσει με κοντινή κεφαλιά του Κέιχιλ στο 89’.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Έβερτον (Ντέιβιντ Μόγες): Χάουαρντ, Φ. Νέβιλ (69’ Μπέκφορντ), Τζαγκέλκα, Ντιστέν, Μπάινς, Κόλεμαν, Αρτέτα (69’ Γιακούμπου), Χάιτινχα (46’ Ρόντγουελ), Πίενααρ, Κέιχιλ, Σαχά.

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Φαμπιάνσκι, Σανιά, Τζουρού, Σκιλασί, Νασρί, Σονγκ, Γουίλσιρ (46’ Ντενίλσον), Αρσάβιν (66’ Ροσίτσκι), Φάμπρεγας, Σαμάκ (89’ Έμπουε).

Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ
Γήπεδο: «Γκούντισον Παρκ»

Κίτρινες: 26’ Χάιτινχα, 90’ Κόλεμαν - 49’ Σκιλασί, 52’ Φάμπρεγας
Κόκκινες: -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...