ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ

Καλησπέρα αδέρφια.
Πολύ περίεργο αυτό το Σαββατόβραδο της Super League..Αλλά ας τα πάρουμε όλα απ'την αρχή..


Ο Τάτος πανηγυρίζει το γκολ στη Νέα Σμύρνη...
Ξεκινάμε λοιπόν από την Ν.Σμύρνη.Εκεί, ο Πανιώνιος αντιμετώπισε τον Ατρομήτο σε ένα παιχνίδι που θα το χαρακτηρίζαμε "ο θάνατός σου, η ζωή μου". Ήταν το ντέρμπυ των ουραγών. Περιμέναμε λοιπόν, κακά τα ψέματα ένα μέτριο παιχνίδι και μια ισοπαλία. Όμως ο Ανδρέας Τάτος με ένα πολύ όμορφο γκολ έδωσε την νίκη στον Ατρόμητο. Έτσι η ομάδα του Περιστερίου πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.




(Photo: Action Images).
Και πάμε στο "Παγρήτειο Στάδιο". Εκέι, Εργοτέλης και Ολυμπιακός κονταροχτυπήθηκαν για 45 λεπτά με το σκορ να μένει στο 0-0. Το παιχνίδι ήταν λίαν επιοικώς αίσχος (ποιοτηκά). Στο 23ο λεπτό ο Βασιλής Τοροσίδης σκόραρε για τους ερυθρόλευκους όμως το γκολ κακώς δεν μέτρησε. Στο β' ημίχρονο το πανελλήνιο απόρησε! Ο διαιτητής κ.Γιάχος διέταξε την διακοπή του αγώνα λέγοντας πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε άσχημη κατάσταση. Και εδώ είναι το περίεργο. Ο αγωνιστικός χώρος στο Ηράκλειο ήταν ναι μεν σε κακή κατάσταση όμως στο πρώτο ημίχρονο ήταν σε πολύ χειρότερη! Με τα πολλά, το παιχνίδι δεν ξανάρχισε ποτέ. Η Ε.Π.Ο ανακοίνωσε πως το δεύτερο ημίχρονο θα γίνει μάλλον την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου μιας και η Super League αλλά και η ΕΛΑΣ απέρριψε την πρόταση να διεξαχθέι ο αγώνας την Κυριακή 14 Νοεμβρίου λόγω εκλογών.


Πού είναι ο πρωταθλητής;
Συνεχίζουμε την περιπλάνηση μας στην Super League και πάμε στο Μαρούσσι, στο ΟΑΚΑ, για το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Λάρισσα. Προσωπικά βρισκόμουν στο γήπεδο και θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις αλλά και κάποια γεγονότα μαζί σας. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο μόνος που έπαιζε μπάλα. Ο αγώνας ξεκίνησε και περιμέναμε μια εύκολη επικράτηση των "πρασίνων". Όμως η Λάρισσα είχε άλλα σχέδια. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Cousin άνοιξε το σκορ και χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου στον Νίκο Νιόπλια. Οι πράσινοι έδειξαν να προσπαθούν μέχρι που έφτασαν στην ισοφάριση με τον Djibril Cisse στο 22. To ημίχρονο έκλεισε στο 1-1. Αυτό έμμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα μιας και στο δεύτερο ημίχρονο, το θέαμα ήταν απογοητευτικό. Το παιχνίδι τέλειωσε με τον κόσμο να αποδοκιμάζει το κ. Νιόπλια και το σύνολό του. Και εδώ έχω να θέσω δυο-τρία ερωτήματα προς τους πράσινους. 1) Που είναι οι πρωταθλητές οεο; 1-1 με την Λάρισσα μέσα στο σπίτι σου και κηνυγάς πρωτάθλημα; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. 2) Κύριε Νιόπλια γιατί βγάλατε τον Χριστοδουλόπουλο; Ναι,ναι εννοώ τον μόνο δραστήριο που είχατε μέσα στο γήπεδο. 3)Κύριε Νιόπλια με ποιο σκοπό βάλατε στο παιχνίδι τον Αντωνη Πετρόπουλο;

Ο Βιεϊρίνια ήταν ο χρυσός σκόρερ για τον ΠΑΟΚ...
Και κλείνουμε με το ντέρμπυ των δικεφάλων. ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 2-1.Η ΑΕΚ δεν μπορούμε να πούμε ότι άξιζε την ήττα. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε και τα δύο γκολ του στις καθεστερήσεις των ημιχρόνων (Φωτάκης και Βιεϊρίνια) ενώ η ΑΕΚ είχε ισοφαρίσει ενδιάμεσα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λεονάρντο.Η ΑΕΚ όμως εκτός από του πολίτιμους βαθμούς έχασε τον Κώστα Μανωλά ο οποιός δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στο 79', έχασε τον Δέλλα επειδή δέχθηκε επίσης κόκκινη κάρτα αν και καθόταν στον πάγκο επειδή απάντησε στις προκλήσεις των Θεσσαλονικιών και κινδυνεύει να χάσει και τον Τζιμπούρ ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.

Σπουδαία νίκη λοιπόν του Ατρομήτου, δεν παίχτηκε ποτέ το β' ημίχρονο ανάμεσα σε Εργοτέλη και Ολυμπιακό, απρόσμενα στραβοπάτημα για τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό εντός έδρας κόντρα στην Λάρισσα και μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπυ των δικεφάλων...Super League...Σάββατο 13/11/2010

Γίωργος Ζάκκας

8 σχόλια:

  1. Περιεκτικά σχόλια για τα σημαντικότερα παιχνίδια της προχθεσινής αγωνιστικής αλλά το κυριότερο από όλα είναι ότι δεν ήταν πρόχειρα.Με λίγα και απλά λόγια απέδοσες την ουσία των συγκεκριμένων αναμετρήσεων. Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα..ευχαριστώ πολύ..έχουμε σκοπό να το καθιερώσουμε και να γράφουμε μια τέτοια στήλη μια φορά την εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...