ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

«Ανεξήγητο το γιατί»

«Ανεξήγητο το γιατί»
Ο Μάριο Μπούντιμιρ μιλώντας στο gazzetta.gr επισημαίνει πως δεν υπάρχει επίσημη εξήγηση της διακοπής του αγώνα με τον Ολυμπιακό και σημειώνει πως ο Εργοτέλης θα παλέψει για την νίκη απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Ο Κροάτης επιθετικός των Κρητικών με τοποθέτηση του στο gazzetta.gr αναφέρθηκε στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό και παράλληλα τόνισε πως ο στόχος του Εργοτέλη για τη φετινή σεζόν είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Μάριο, καλημέρα. Τι έγινε τελικά χθες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό; Έπρεπε να διακοπεί; Τι πιστεύεις;

«Καλημέρα σας. Τι να σας πω! Προσπαθώ και εγώ να καταλάβω το γιατί διακόπηκε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο οι καιρικές συνθήκες ήταν αρκετά άσχημες μιας και επικρατούσε πολύ βροχή. Στο δεύτερο όμως τα πράγματα όσον αφορά τον καιρό ήταν καλύτερα και το ματς θα έπρεπε να συνεχιστεί. Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρξει διακοπή. Στο Α ημίχρονο ήταν «χειρότερος» ο καιρός».

Σας δόθηκε κάποια επίσημη εξήγηση γιατί διακόπτεται ο αγώνας; Τι πιστεύεις πως έγινε;

«Το μόνο που μας είπαν, και συγκεκριμένα είπε ο διαιτητής είναι ότι το παιχνίδι διακόπτεται. Όσον αφορά το γιατί, δεν μας δόθηκε καμία εξήγηση και δεν μπορώ να καταλάβω αλλά και να ξέρω με πιο σκεπτικό ελήφθη η απόφαση αυτή».

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για το οφσάιντ του Βασίλη Τοροσίδη. Έχεις άποψη;

«Παίζουμε για να παίζουμε ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν ξέρω αν το γκολ ήταν οφσάιντ, όμως επειδή ο Ολυμπιακός έχει δυναμική γι αυτό ασχολούνται όλοι σήμερα με αυτό το γεγονός. Αν εμείς ήμασταν στη θέση του Ολυμπιακού δεν θα μιλούσε κανείς γι’ αυτό το πράγμα».

Υπάρχει ένα ημίχρονο ακόμη. Μπορείτε να νικήσετε το ματς απέναντι σε μία πιο δυνατή ομάδα;

«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τη νίκη. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε από αυτόν τον αγώνα».

Ποιος είναι ο στόχος του Εργοτέλη για φέτος;

«Ο στόχος για εμάς είναι να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο σε κάθε αγώνα. Όσο πιο πολλούς βαθμούς μαζέψουμε, τότε θα είμαστε σε καλύτερη μοίρα. Πρέπει να φτάσουμε ψηλά για να μπορέσουμε να έχουμε μία καλή και επιτυχημένη χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...