ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Η συνύπαρξη Μιραλάς-Πάντελιτς

Η συνύπαρξη Μιραλάς-Πάντελιτς
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε χρησιμοποίησε μαζί τους «killers» του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς και Μάρκο Πάντελιτς. Τι συμπεράσματα έβγαλε;

Πρόκειται για δύο παίκτες που οι οπαδοί του Ολυμπιακού τους λατρεύουν. Ο Μάρκο Πάντελιτς τους κέρδισε με το… καλημέρα. Στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου πήρε φανέλα βασικού από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον δικαίωσε.

Στην πορεία, ο Βάσκος άφησε στον πάγκο τον Σέρβο και έβαλε βασικό τον Κέβιν Μιραλάς. Με τον Βέλγο κι αν δικαιώθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού! Το ερώτημα που δημιουργήθηκε στην πορεία ήταν αν οι δύο παίκτες μπορούν να παίξουν μαζί.

Στο 4-2-3-1 του Βαλβέρδε, χώρος υπάρχει για έναν επιθετικό. Ωστόσο, επειδή ο Μιραλάς έχει χαρακτηριστικά και περιφερειακού επιθετικού, δεν ήταν και λίγοι αυτοί που εκτιμούσαν ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα παίξουν και οι δύο στην ενδεκάδα.

Στο Παγκρήτιο, ο Βαλβέρδε έκανε την έκπληξη και χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα και τους δύο παίκτες. Ο Μιραλάς έπαιξε δεξί χαφ και είχε τον ρόλο του Φετφατζίδη.

Δεν τίθεται θέμα ότι ασφαλή συμπεράσματα από 45 μόνο λεπτά και σε αγωνιστικό χώρο που θύμιζε μάλλον πισίνα παρά γήπεδο ποδοσφαίρου, δεν μπορούν να βγουν. Ωστόσο, ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η συνύπαρξη των δύο παικτών.

Ο Μιραλάς κράτησε τη θέση του στα πρώτα 25 λεπτά. Στη συνέχεια, ολοένα και πιο συχνά βρισκόταν μέσα στην περιοχή και προς το τέλος έπαιζε περισσότερο αριστερά απ’ ό,τι δεξιά! Υπήρχαν στιγμές που στο αριστερό άκρο υπήρχε ο Βέλγος, ο Ριέρα, ενώ ανέβαινε και ο Χολέμπας, ενώ από δεξιά ήταν μόνος του ο Τοροσίδης. Κάτι που σύμφωνα με τους συνεργάτες του Βάσκου δεν πέρασε απαρατήρητο.

Το αν έμεινε ικανοποιημένος ο Βαλβέρδε, θα το μάθουμε από την ενδεκάδα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να επισημάνουμε ότι υπάρχει και μια άλλη σκέψη, για να συνυπάρξουν οι δύο ποδοσφαιριστές στο αρχικό σχήμα. Να μείνει εκτός ενδεκάδας ο Φουστέρ και να παίξει πίσω από τον Πάντελιτς ο Μιραλάς. Κάτι που μέχρι στιγμής ο Βαλβέρδε δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει.

* Είναι αυτονόητο ότι τα έξι λεπτά συνύπαρξης στο ματς με τον Πανιώνιο και τα 17 στην πρεμιέρα κόντρα στον Ηρακλή δεν προσφέρονται για εξαγωγή συμπερασμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...