ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Γλίτωσε την ήττα η Γιουνάιτεντ

Βίντιτς και Γιανγκ ήταν δύο από τους σκόρερ στο Βίλα Παρκ Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε να χάνει στο 76' με 2-0 από την Αστον Βίλα στο "Βίλα Παρκ" (72' πέν. Γιανγκ, 76' Ολμπράιτον), ωστόσο κατάφερε να αποφύγει την ήττα και να πάρει το βαθμό της ισιοπαλίας από τους "χωριάτες", σημειώνοντας δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα (81' Μακέντα, 85' Βίντιτς).

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την "αυλαία" της 13ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η ομάδα του Ζεράρ Ουγιέ είχε δύο δοκάρια με τους Κόλινς και Αγκμπονλαχόρ πριν ανοίξει το σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ασλεϊ Γιανγκ στο 72' (το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Γουές Μπράουν. Τέσσερα λεπτά αργότερα (76' )ο Ολμπράιτον έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους "χωριάτες", που έδειξαν να κλειδώνουν την πρώτη τους νίκη εις βάρος των "κόκκινων διαβόλων" από τον Αύγουστο του 1995!

Όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν διαφορετική άποψη. Ο Μακέντα στο 81' μείωσε το σκορ για την ομάδα του σερ Αλεξ Φέργκιουσον και επίσης τέσσερα λεπτά αργότερα (85'), ο Βίντιτς με κεφαλιά, έφερε το ματς στα ίσα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας για τρίτη σερί χρονιά στο "Βίλα Παρκ" και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Τσέλσι, η οποία την Κυριακή υποδέχεται τη Σάντερλαντ.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (Ζεράρ Ουγιέ): Φρίντελ, Γουόρνοκ, Νταν, Κόλινς, Λ. Γιανγκ, Μπάναν, Χογκ (90' Χερντ), Ντάουνινγκ, Α. Γιανγκ, Ολμπράιτον (88’ Λιτσάι), Αγκμπονλαχόρ (78' Ντελφουνέζο)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Aλεξ Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σαρ, Μπράουν, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Νάνι, Φλέτσερ, Κάρικ, Παρκ (86' Σμόλινγκ), Μπερμπάτοφ (73' Μακέντα), Ερνάντες (73' Ομπερτάν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...