ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Δώρο του Βγενόπουλου στον Παναθηναϊκό ο Σκόκο

Νέο δημοσίευμα του Τύπου συνεχίζει το ρεπορτάζ περί απόφασης για απόκτηση του Νάτσο Σκόκο από τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας πως ο Αργεντινός, αναμένεται να είναι το δώρο του Ανδρέα Βγενόπουλου στους φίλους του Τριφυλλιού.

Μετά την Εξέδρα, που έκανε λόγο για άμεση κίνηση του Παναθηναϊκού να κλείσει τον παίκτη της ΑΕΚ από την 1η Ιανουαρίου κιόλας, και η εφημερίδα Γάτα επισημαίνει πως οι πράσινοι έχουν στο στόχαστρό τους τον 25χρονο μεσοεπιθετικό.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της εφημερίδας, συνδέει την περίπτωση του Σκόκο, με τις εξελίξεις στη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ. Με βάση αυτό λοιπόν, ο Ανδρέας Βγενόπουλος προχωρά κανονικά τις διαδικασίες για την ανάληψη της ιδιοκτησίας του Παναθηναϊκού και σκοπεύει να συνδυάσει την άνοδό του σε αυτή με ένα ματαγραφικό "μπαμ".

Αυτό φυσικά -πάντα με βάση τη Γάτα- θέλει να είναι ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ, ενώ έχει "κερδίσει" και τους φίλους του Τριφυλλιού, εξαιτίας των γκολ του κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...