ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα για τον ΠΑΟΚ

Kαίει τον ΠΑΟΚ το φύλλο αγώνα Δυο ώρες μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ έκλεισε το φύλλο αγώνα με τις παρατηρήσεις του ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Κάκος. Ο Κερκυραίος ρέφερι κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν στο γήπεδο και πέριξ αυτού και φαίνεται πως είναι επιβαρυντικά για τους γηπεδούχους.

Ο Τάσος Κάκος έγραψε για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν σε βάρος του, για τις πλαστικές φιάλες που πετάχθηκαν προς τους παίκτες και συνοδούς της ΑΕΚ αλλά και προς τον ίδιο, όταν αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο, για τα αίτια της μικρή διακοπής του αγώνα, τους διαπληκτισμούς στον πάγκο της ΑΕΚ από ανθρώπους που περιφέρονταν στον αγωνιστικό χώρο και για την είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος του αγώνα.

Επίσης έγραψε και για την αντίδραση του αποβληθέντα Τραϊανού Δέλλα, που πέταξε ένα από τα πλαστικά φιαλίδια πίσω στην κερκίδα. Ο Μακεδόνας αμυντικός της ΑΕΚ ζήτησε στο τέλος του αγώνα συγγνώμη για την ενέργειά του, αλλά επέμενε στην κατάθεση μήνυσης σε βάρος παντός υπευθύνου για τη ρίψη φιαλών εναντίον του πάγκου της ΑΕΚ και ζήτησε τη σύλληψη -με τη βοήθεια του κλειστού κυκλώματος της αστυνομίας- αυτών που προέβησαν στην παραπάνω ενέργεια.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ζαγοράκης, μετά το τέλος του αγώνα συνόδευσε τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη, στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και ζήτησε από τον άλλοτε συμπαίκτη του στην ΑΕΚ και την εθνική ομάδα, Τραϊανό Δέλλα, να αποφύγει την κατάθεση μήνυσης, θεωρώντας πως όλα αυτά που συνέβησαν στο γήπεδο είναι συνήθη περιστατικά στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...