ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Στον αέρα...

Ο Νίκος Νιόπλιας στον πάγκο... Με την εικόνα που παρουσιάζει αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε κανείς να... διώξει τους μισούς και παραπάνω ποδοσφαιριστές. Πάντα όμως σε μια ομάδα που δεν πηγαίνει καλά, την... πληρώνει ο προπονητής. Ο Νίκος Νιόπλιας, που σαφώς και έχει τεράστια ευθύνη για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν παίζει ποδόσφαιρο, μετράει ώρες στον "πράσινο" πάγκο.

Πρόσφατα γράφαμε πως δεν γίνεται ένας προπονητής που πέρσι χαρακτηρίστηκε ως... αρχιτέκτονας του νταμπλ να έγινε φέτος... άσχετος. Ομως η... μετάλλαξη του προπονητή του "τριφυλλιού" είναι φανερή. Ισως τον παρέσυρε το άγχος, ίσως έπαιξε ρόλο η απειρία όμως είναι πραγματικότητα πως το τελευταίο διάστημα οι επιλογές του θεωρούνται ακατονόητες.

Εμμονή και εκτός λογικής επιμονή σε ντεφορμέ ποδοσφαιριστές, κακή διαχείριση και "φόρτωμα" κάποιων άλλων είναι oρισμένες από αυτές ενώ η έλλειψη αγωνιστικού πλάνου βγάζει... μάτια και ενίοτε τα...πονάει στον τρόπο που επιτείθονται οι "πράσινοι".

Μπορεί ο Νικόλας Πατέρας να εμφανιζόταν, μέχρι πρότινος, υπέρμαχος του Ελληνα προπονητή ωστόσο τα δεδομένα έχουν αλλάξει πια ενώ μια... ματιά στα πρωτοσέλιδα του Τύπου την Κυριακή φανερώνει πως δύσκολα ο Νιόπλιας θα βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή.

"Νικόλα φύγε μόνος σου", αναφέρει το Goal, "Προς την Έξοδο", γράφει η Εξέδρα, "Αντίο Νίκο", είναι το πρωτοσέλιδο της Πράσινης. "Στον αέρα ο Νιόπλιας" θεωρεί το Derby, "Νίκο χάσαμε" το σχόλιο της Sportday που κατονομάζει τον προπονητή του Παναθηναϊκού ως τον κύριο υπεύθυνο για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Η εν λόγω εφημερίδα πάντως, φιλοξενεί και δηλώσεις του Νικόλα Πατέρα ο οποίος αναφέρει "Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά αποφάσεις εν θερμώ δεν παίρνω. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα προπονητή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...