ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

«Έχασε ευκαιρία η Ρούμπιν», γράφουν οι Ρώσοι

«Έχασε ευκαιρία η Ρούμπιν», γράφουν οι Ρώσοι
Η Ρούμπιν Καζάν έχασε την ευκαιρία να επικρατήσει του Παναθηναϊκού και μαζί δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την πρόκριση στους «16» του Champions League, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Sport-express.ru: Πάλι χωρίς γκολ. Η Ρούμπιν δεν μπόρεσε να σκοράρει και… έχασε την ευκαιρία να κερδίσει τον Παναθηναϊκό και να μπει δυνατά για την πρόκριση.

Championat.ru: Καλή, αλλά δεν αρκεί. Μετά από ένα λαμπρό ημίχρονο, η Ρούμπιν θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά και πάλι απέτυχε να σκοράρει. Και πάλι ισοπαλία.

Sovetsky Sport: Η Ρούμπιν δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της τον Παναθηναϊκό.

Sportbox.ru: Τέσσερα μηδενικά σε δύο ματς.

UEFA: Ο Μπερντίγεφ πέταξε τις ευκαιρίες της Ρούμπιν. Μία δεύτερη ισοπαλία με 0-0 ανάμεσα στη Ρούμπιν και τον Παναθηναϊκό άφησε τις δύο ομάδες απογοητευμένες από το αποτέλεσμα.

As: Η Ρούμπιν Καζάν και ο Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 και συνέχισαν να προβληματίζουν όσον αφορά την πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ.

Marca: Ρούμπιν και Παναθηναϊκός έμειναν στην ισοπαλία (0-0). Οι Ρώσοι έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ και αυτό από πέναλτι και πλέον δεν κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους.

Goal.com: Η Ρούμπιν κυριάρχησ,ε όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος της. Οι Ρώσοι έχασαν δύο πολύτιμους πόντους παρότι ήταν πολύ καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό.

Yahoo: Ο Παναθηναϊκός κράτησε τη Ρούμπιν για δεύτερη φορά στο 0-0. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες ξανά στο Champions League και έχουν δύσκολο έργο για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...