ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Νέτο: "Είμαστε πολύ αισιόδοξοι..."

Ο Ντάρσι Νέτο στο ματς με τηνΑούστρια Βιέννης Αισιόδοξοι πως ο Αρης θα καταφέρει να κατακτήσει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Λεβερκούζεν, εμφανίστηκαν οι παίκτες των "κίτρινων" λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά του αεροπλάνου το οποίος τους μετέφερε στη Γερμανία. Μίσελ και Νέτο υποστήριξαν πως η ομάδα τους θα πρέπει να μαρκάρει ψηλά και να μην αφήσει κενούς χώρους.

"Γνωρίζουμε την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα. Πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον τον έναν βαθμό και ανάλογα πως θα έρθει το παιχνίδι θα παλέψουμε για το καλύτερο. Η Λεβερκούζεν είναι μια ποιοτική ομάδα, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, εμείς θα πρέπει να μην αφήσουμε χώρους και να μαρκάρουμε ψηλά", υποστήριξε ο Μίσελ, ενώ από τη μεριά του ο Νέτο τόνισε, " Αν έχουμε σωστή αμυντική λειτουργία μπορούμε να βγάλουμε θετικό αποτέλεσμα. Η τακτική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν αμυνθούμε σωστά θα έχουμε πιο ποιοτικές επιθέσεις και θα φύγουμε με κάτι θετικό από την Γερμανία. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Είναι ένας επαναληπτικός σε σχέση με τον προηγούμενο και θα κρίνει πολλά στον όμιλο. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ. Πρέπει να βγούμε στην επίθεση για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι 19 από τους 21 ποδοσφαιριστές που είναι δηλωμένοι στην UEFA για την φάση των ομίλων. Απόντες είναι λόγω του τραυματισμού του ο Κροάτης επιθετικός Ντάνιελ Τσέζαρεκ και ο Θέμης Κουλουχέρης που από χθες ασθενεί και παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Σάκη Πρίττα, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Ρικάρντο Φατί, Νίκο Λαζαρίδη, Ντεϊβίντας Τσεζνάουσκις, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Χρήστο Βανγκέλι, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...