ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ρέντναπ: "Δεν πωλείται ο Μπέιλ"

Ο Φέρντιναντ και ο Σκόουλς σε διεκδίκηση με τον Μπέιλ Αναμφισβήτητα ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι μία από τις ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις της χρονιάς και αναμένεται στο άμεσο μέλλον να αποτελέσει "μήλον της έριδος" για τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ο νεαρός Ουαλός, ο οποίος καλύπτει την αριστερή πτέρυγα της Τότεναμ, πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στην πρέμιερ λιγκ και στο τσάμπιονς λιγκ, με κορυφαία το χατ-τρικ που σημείωσε στο Μιλάνο επί της Ιντερ, όταν η Τότεναμ ηττήθηκε με 4-3. Ο 21χρονος άσος ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του στ νίκη με 3-1 επί των πρωταθλητών Ευρώπης για την κορυφαία διοργάνωση και, όπως είναι φυσικό, σύσσωμος ο αγγλικός -και όχι μόνο- Τύπος τον αποθεώνει.

Ωστόσο, ο προπονητής του στα "σπιρούνια", Χάρι Ρέντναπ, φροντίζει να "κόψει την όρεξη" στους επίδοξους αγοραστές του Μπέιλ: "Οι ιδιοκτήτες της Τότεναμ δεν είναι φτωχοί και δεν έχουν ανάγκη να τον πουλήσουν, για κανένα ποσό. Δεν νομίζω ότι ο Γκάρεθ χρειάζεται να πάει κάπου αλλού για να παίξει ποδόσφαιρο. Χρειάζεται να μείνει εδώ, στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν".

Οσον αφορά στην επιχειρούμενη σύγκριση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο έμπειρος προπονητής σχολίασε, σπεύδοντας να "προασγειώσει" τον Μπέιλ: "Είναι διαφορετικού είδους παίκτης. Ο Ρονάλντο είναι φανταστικός και εξαιρετικός σκόρερ. Αυτό το παιδί τώρα αναδεικνύεται και πρέπει απλώς να βελτιώνεται διαρκώς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...