ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Μπλέκει τα πράγματα ο μάνατζερ του Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ο Κέβιν Μιραλάς με τις εμφανίσεις του στις πρώτες αγωνιστικές έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα όλων και δηλώνει πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο εκπρόσωπος του, Κριστόφ Ενροτό, έρχεται να μπλέξει τα πράγματα, αποκαλύπτοντας μυστικούς όρους με τη Σεντ Ετιέν.

Συγκεκριμένα η συμφωνία που είχαν κάνει οι "ερυθρόλευκοι" με τους Γάλλους, είναι ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή για ένα χρόνο, ωστόσο η ελληνική ομάδα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου μπορεί να αποκτήσει τα δικαιώματα του Βέλγου δίνοντας 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ενροτό με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Goal" τονίζει πως στο συμβόλαιο των δύο πλευρών αναφέρεται ότι αν μία ομάδα δώσει 1,7 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω από τον Ολυμπιακό, τότε η Σεντ Ετιέν μπορεί να τον παραχωρήσει και οι "ερυθρόλευκοι" θα χάσουν τον ποδοσφαιριστή. Παράλληλα δηλώνει πως... " Αυτήν τη στιγμή ο πελάτης μου δεν σκέφτεται να μείνει ή να φύγει από τον Ολυμπιακό. Αυτό που τον απασχολεί είναι να παίζει καλή μπάλα σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού", κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα όσα υποστήριξε ο Μιραλάς στο Foot01.com, "Αισθάνομαι καλά εδώ και αυτή τη στιγμή γίνονται συζητήσεις με τον πρόεδρο της ομάδας και τον μάνατζέρ μου προκειμένου να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να μείνω στο σύλλογο. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω με λόγια, αλλά βρήκα κάτι ιδιαίτερο εδώ και θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...