ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Γκουρκίφ: «Περίεργη η ήττα από την Μπενφίκα»

Ικανοποιημένος παρά την ήττα της ομάδας του από την Μπενφίκα με σκορ 4-3 ήταν ο Γιοάν Γκουρκίφ. Η Λιόν βρέθηκε να χάνει με 4-0 από τους «αετούς» της Λισαβόνας, αλλά στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα, τα οποία ίσως αποδειχθούν πολύ σημαντικά στο τέλος της φάσης των ομίλων.
Γκουρκίφ: «Περίεργη η ήττα από την Μπενφίκα»
«Ήταν ένας πολύ περίεργος αγώνας, επειδή παρά το γεγονός ότι ηττηθήκαμε, έχουμε έναν λόγο για να είμαστε χαρούμενοι» δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γάλλος χαφ, τονίζοντας ότι: «Η Μπενφίκα μας έπνιξε με το ασφυκτικό της πρέσινγκ».

Για το αγωνιστικό κομμάτι πρόσθεσε: «η απόδοσή μας ήταν πάρα πολύ κακή. Θεωρώ πως πρέπει να είμαστε πιο φιλόδοξοι στο παιχνίδι μας και να μην φοβόμαστε να βγούμε μπροστά».

Αναφερόμενος στην αντεπίθεση των τελευταίων λεπτών υπογράμμισε πως «ο προπονητής μάς είπε εξήγησε πως όλα τα γκολ μετράνε για τη διαφορά στο τέλος. Είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε και μειώσαμε».

Οι «λιονέ» ήθελαν έναν βαθμό στον αγώνα με την Μπενφίκα για να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στη φάση των «16», αλλά μια ισοπαλία στον επόμενο αγώνα με τη Σάλκε θα είναι επίσης αρκετή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...