ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

3ος Όμιλος: Άνετα τα φαβορί

3ος Όμιλος: Άνετα τα φαβορί
Βαλένθια και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν τα φαβορί απέναντι σε Ρέιντζερς και Μπούρσασπορ αντίστοιχα και πήραν σημαντικές νίκες εν όψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών.Η πρωτάρα και οι πρωτάρηδες!

Στην Τουρκία, η πρωτάρα Μπούρσασπορ δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να πανηγυρίσει τον πρώτο της βαθμό στην ιστορία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ηττήθηκε με 3-0, με δύο… πρωτάρηδες από την πλευρά των Άγγλων να πετυχαίνουν τα παρθενικά τους τέρματα στο Champions League. Όπως ήταν φυσικό, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και δίκαια πήραν τη νίκη που τους διατήρησε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Μετά το στείρο πρώτο μέρος, η Γιουνάιτεντ πήρε το προβάδισμα στο 48’ με διαγώνιο σουτ του Φλέτσερ μέσα από την περιοχή, διπλασίασε τα τέρματά της με γκολ του Ομπερτάν στο 73’ με δυνατό σουτ και το σκορ έκλεισε ο Μπεμπέ στο 77’ με ωραίο τελείωμα. Οι Τούρκοι από την άλλη δεν μπόρεσαν να κοντράρουν την αντίπαλό τους σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Νίκη ψυχολογίας η Βαλένθια

Το «Μεστάγια» ήταν κατάμεστο και ο αγώνας ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για πρόωρη αγωνιστική ανάσταση για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, η οποία το τελευταίο διάστημα δέχεται τη μία… σφαλιάρα μετά την άλλη, καθώς ο αντίπαλος μόλις αφήνει τα… Χάιλαντς της Σκωτίας μεταμορφώνεται προς το χειρότερο… Ο Σολδάδο πήρε σήμερα πολύ σοβαρά το ρόλο του ως αντι-Βίγια και με δύο δικά του τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο, έδωσε την πολύτιμη νίκη στις «Νυχτερίδες» που προσπέρασαν του Σκωτσέζους στην βαθμολογία και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Στο 33’, έπειτα από σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενούμενων, των οποίων μακράν ο καλύτερος παίκτης ήταν ο τερματοφύλακάς τους Άλαν Μακγκρέγκορ, ο Ισπανός επιθετικός έκανε το 1-0 για τη Βαλένθια και ο ίδιος παίκτης στο 71’ με ωραίο τελείωμα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, ενώ ο νεοεισελθόντας Τίνο Κόστα με σουτ πάνω στην κίνηση στο 90’ πέτυχε το τελικό 3-0.

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες):

1. Μάντσεστερ Γ. 10
2. Βαλένθια 7
3. Ρέιντζερς 5
4. Μπούρσασπορ

Επόμενη αγωνιστική (24/11):

Ρέιντζερς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...