ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Μπαρτσελόνα για Μόντριτς

Μπαρτσελόνα για Μόντριτς
Η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με φήμες από την Αγγλία, ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για τον Λούκα Μόντριτς της Τότεναμ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμονεύει έτοιμη να αρπάξει τον παίκτη.
Η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την «Daily Mail» είναι έτοιμη να προσφέρει 40 εκατομμύρια στην Τότεναμ για τον Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης άσος θεωρείται από τους ανθρώπους της Μπάρτσα ότι είναι ιδανικός για τον ρόλο που προόριζαν τον Σεσκ Φάμπρεγας, μιας και η περίπτωση του δείχνει να απομακρύνεται.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμπλέκεται και αυτή σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα καθώς ο Σερ Άλεξ έχει δηλώσει τον θαυμασμό του για τον Μόντριτς.
Βέβαια ότι και να γίνει αυτή η μεταγραφή θα απασχολήσει από το καλοκαίρι καθώς για οικονομικούς κυρίως λόγους και οι δυο ομάδες δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν εξαιρετικά ακριβές μεταγραφές στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτή η είδηση να είναι ακόμη ένας μοχλός πίεσης από τους Μπλαουγκράνα προς την Άρσεναλ, ώστε να πειστούν οι κανονιέρηδες να πουλήσουν τον Ισπανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...