ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Τραυματίες Νάνι και Φλέτσερ

Ο Νάνι τραυματίστηκε στον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ Πικρή γεύση άφησε η χθεσινή νίκη 3-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Μπουρασπόρ στην Προύσα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής των "κόκκινων διαβόλων", Σερ Αλεξ Φεργκιουσον, είδε τους Νάνι και Ντάρεν Φλέτσερ να επιστρέφουν στην Αγγλία τραυματίες από τον αγώνα της Τουρκίας.

Ο πρώτος τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα, ενώ ο δεύτερος χτύπησε στον αστράγαλο. Έτσι ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους δύο άσους για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος κόντρα στη Γουλβς. "Ο Νάνι έχει τραυματιστεί στη βουβωνική χώρα και θα είναι εκτός για τον αγώνα της Κυριακής, ενώ εκτός πιστεύω ότι θα είναι και ο Ντάρεν. Είναι απογοητευτικό, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο" είπε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος προπονητής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, με κυριότερα αυτά των Γουέιν Ρούνι και Ρίο Φέρντιναντ, με τον διεθνή κεντρικό αμυντικό να παραμένει στη Βρετανία και να μην ακολουθεί την αποστολή των "κόκκινων διαβόλων" για τον αγώνα της Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...