ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Με καθυστέρηση μίας εβδομάδας

Την Τετάρτη ο αγώνας Ηλιούπολη-Ολυμπιακός Το τελευταίο, χρονικά, παιχνίδι για τη φάση των "32" του Κυπέλλου Ελλάδος πραγματοποιείται την Τετάρτη το απόγευμα (17:00) στο γήπεδο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" στο Αιγάλεω, εκεί όπου η Ηλιούπολη θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό σε έναν αγώνα που θα έπρεπε να είχε διεξαχθεί μ/ία βδομάδα νωρίτερα, αλλά τότε η βροχή εμπόδισε την έναρξη της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα θα προσπάθησε να κάνει την έκπληξη, όπως έκανε πέρσι ο Πανσερραϊκός, ο οποίος άφησε από νωρίς εκτός Κυπέλλου τους "ερυθρόλευκους. Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Μάραμα, Κατεμή, Μπέριο, Παραρά, Σικαλιά, Ουρόσεβιτς, Φούφουλα, Στεφανίδη, Ηλιόπουλο, Κρητικό και Κάμπα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν είχαν μέχρι τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε σοβαρότητα, καθώς δεν θέλει να πέσει θύμα έκπληξης και να αποκλειστεί από το Κύπελλο, το οποίο βρίσκεται στους στόχους των Πειραιωτών.

Η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να είναι η: Πάρντο, Γκαλίτσιος, Μοντέστο, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Ρόμενταλ, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Ζαϊρί, Νέμεθ και Πάντελιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...