ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Φορλάν: "Χρυσή μπάλα στους μεταλλορύχους"

Ο Φορλάν εκτέλεσε τη Λίβερπουλ Ο Ντιέγκο Φορλάν είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν ιδιαίτερα την τελευταία πενταετία σε παγκόσμιο επίπεδο και δικαίως παίρνει μία ξεχωριστή θέση στον κατάλογο με τους παίκτες που συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας. Εξαιρετικός τεχνίτης, με άριστη αντίληψη του χώρου, ομαδικότητα και εκετελεστική δεινότητα, ο Ουρουγουανός επιθετικός είναι από τους παίκτες που μπορούν να πάρουν "πάνω τους" μία ομάδα. Και φρόντισε να το αποδείξει τόσο στο Μουντιάλ, όπου οδήγησε την εθνική Ουρουγουάης (σ.σ. μαζί με τον Σουάρες) μέχρι τον ημιτελικό, όσο και με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το 2010 είναι ίσως η καλύτερη χρονιά στην ποδοσφαιρική καριέρα του Φορλάν. Ψηφίσθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, κατέκτησε με τους "ροχιμπλάνκος" το κύπελλο UEFA και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Αποτέλεσμα αυτής της εντυπωσιακής παρουσίας ήταν η υποψηφιότητα του για τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς και το βραβείο της «χρυσής μπάλας».

Μιλώντας στο "France Football", ο 31χρονος άσος ομολογεί ότι θα ήθελε να παραλάβει το συγκεκριμένο βραβείο, τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Δεν μπορούμε να ξεχωρίζουμε το ποδόσφαιρο από την ζωή. Θα έλεγα ότι η εφετινή μου πορεία, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς επί σειρά ετών. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους νέους: Οτι στη ζωή όλα είναι πιθανά. Φυσικά και κάθε άνθρωπος μπορεί να κατακτήσει μία "χρυσή μπάλα", όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές. Για παράδειγμα, οι Χιλιανοί ανθρακωρύχοι που έμειναν τόσον καιρό 700 μέτρα κάτω από την γη, αξίζουν την χρυσή μπάλα...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...