ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

«Στάζει μέλι» ο Μαϊκόν για Μπέιλ

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, αστειύτηκε σχετικά με το αν οι υπεύθυνοι του ελέγχου ντόπινγκ πρέπει να ρίξουν μία ματιά στον Μπέιλ. Την ίδια στιγμή, το (για δεύτερη βραδιά) θύμα, Μαϊκόν, έδειξε ότι δεν εξεπλάγη από την εμφάνιση του νεαρού Ουαλού. «Ο οποιοσδήποτε γνωρίζει το αγγλικό ποδόσφαιρο ξέρει ποιος είναι ο Μπέιλ. Είχε εξαιρετική απόδοση».

Ο 63χρονος τεχνικός είναι πολύ πιθανό από εδώ και στο εξής να βαρεθεί να ακούει προτάσεις για τον 21χρονο και δεδομένου ότι η Τότεναμ δεν έχει ανάγκη από χρήματα να τις απορρίπτει καθώς δεν θα θέλει να αποχωριστεί έναν ικανό σκόρερ που διαθέτει σέντρα διαβήτη. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι Μπαρτσελόνα αλλά και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται. «Πρέπει να κρατήσουμε αυτόν τον τύπο» είπε ο συμπαίκτης του, Ραφαέλ Φαν Ντερ Φάαρτ.
«Στάζει μέλι» ο Μαϊκόν για Μπέιλ

Παρά την ήττα με 3-1 από την Τότεναμ, ο αριστερός μπακ της Ίντερ, Μαϊκόν, αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στον εκπληκτικό παίχτη της Τότεναμ και αντίπαλό του χθες, Γκάρεθ Μπέιλ.
Ο ταχύτατος αριστερός μπακ-χαφ των Λονδρέζων έβαλε ξανά τη σφραγίδα του στην απόδοση της Τότεναμ με δύο ασίστ, αλλά και τη γενικότερη ηγετική του παρουσία στο γήπεδο. Ο Μαϊκόν, σε συνέντευξή του στο Football Italia, εμφανίστηκε πικραμένος μεν από την ήττα της ομάδας του, χάρηκε δε για τον νεαρό συναθλητή του: «Όλοι όσοι παρακολουθούν το αγγλικό ποδόσφαιρο, ξέρουν τι μπορεί να κάνει ο Μπέιλ. Ήταν εξαιρετικός χθες, όπως βέβαια και όλη η Τότεναμ. Εμείς προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε, αλλά η έδρα έπαιξε σημαντικότατο ρόλο. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, να κερδίσουμε την Τβέντε και να περάσουμε τον όμιλο».

I love you... Bale!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...