ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Σαν τελικός...

Σπανούλης, Νίλσεν και Νεστέροβιτς πανηγυρίζουν Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη το απόγευμα (19:30, Novasports1) στο ΣΕΦ τη Μάλαγα και θέλει τη νίκη έτσι ώστε να πάρει το πάνω χέρι για την πρωτιά του ομίλου και παράλληλα για να δείξει πως έχει αφήσει οριστικά πίσω του την απρόσμενη ήττα από την Μπάμπεργκ.

Αν και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της διοργάνωσης αυτό το παιχνίδι αποτελεί έναν τελικό για τους παίκτες του Ντούσαν Ιβκοβιτς, καθώς σε περίπτωση ήττας θα έχουν αρκετά πίσω για την πρώτη θέση που εξασφαλίζει και ευνοϊκότερη συνέχεια στο θεσμό.

Τα προβλήματα δεν λείπουν από τους "ερυθρόλευκους" που δεν θα έχουν στη σύνθεση τους τον Ζόραν Ερτσεγκ, ενώ Νίλσεν και Μαυροκεφαλίδης θα αγωνιστούν χωρίς να έχουν ξεπεράσει εντελώς τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν.

Ο Ιβκοβιτς έχει καταστρώσει τα πλάνα του με στόχο να σταματήσει τον ΜακΙντάιρ, αλλά και τον Μπέρνι Ροντρίγκεθ, ο οποίος διανύει περίοδος εξαιρετικής φόρμας. Αν οι "ερυθρόλευκοι" καταφέρουν να επιβάλλουν το ρυθμό τους, τότε δεν θα έχουν πρόβλημα να πανηγυρίσουν τη δεύτερη εντός έδρας νίκη τους στην Ευρωλίγκα.

Ιδιαίτερο παιχνίδι είναι αυτό για τον Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος φτάνει τις 200 συμμετοχές στη διοργάνωση, ενώ μπορεί να γίνει και για τον Σπανούλη, αν ο τελευταίος καταφέρει να πραγματοποιήσει τρία κλεψίματα, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα έχει φτάσει τα 100 στην Ευρωλίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...