ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Τήρησε την υπόσχεση ο Θεοδωρίδης

Τήρησε την υπόσχεση ο Θεοδωρίδης
Ο Πέτρος Θεοδωρίδης τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στους παίκτες του Πανσερραϊκού και τους έδωσε το πριμ, το οποίο εικάζεται ότι αγγίζει τα 30.000 ευρώ. Ο πρόεδρος των «Λιονταριών» αποδεικνύει και με πράξεις ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα και τόνισε στους παίκτες ότι αν υπάρξει ανάλογη συνέχεια, θα υπάρξουν και τα ανάλογα πριμ. Ο ίδιος αναμένεται να συνεχίσει να κάνει την εμφάνισή του συχνά πυκνά στις προπονήσεις της ομάδας, ώστε το κλίμα να μη χαλάσει και τα θετικά αποτελέσματα να συνεχιστούν.

Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Κυριακής απόλαυσαν σήμερα το ρεπό τους, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης. Οι Άλβαρες και Ντιόγκο έχουν μπει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ σε εξατάσεις θα υποβληθούν οι Παπάζογλου και Τάντιτς, με τις αρχικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μικρή ζημιά και υπολογίζεται ότι θα είναι και αυτοί έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Εξάλλου, στη δεύτερη θέση βρέθηκε το τέρμα που πέτυχε ο Λεοζίνιο στο παιχνίδι με την Καβάλα στη σχετική ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ με ποσοστό 23,51%, ενώ πρώτο αναδείχθηκε το γκολ του Νίκου Λαζαρίδη του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...