ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ο Μπέιλ «έπνιξε» την Ίντερ!

Ο Μπέιλ «έπνιξε» την Ίντερ!
Η Ίντερ δεν άντεξε την πίεση του Λονδίνου, ο Μπέιλ... ξαναχτύπησε, αυτήν τη φορά ως δημιουργός. και η Τότεναμ πήρε τη μάχη της κορυφής επικρατώντας 3-1. Πέρασε από τη Βρέμη η Τβέντε (2-0)!Τότεναμ-Ίντερ 3-1
(8΄ Φαν ντερ Φάαρτ, 61΄ Κράουτς, 89΄ Παβλιουτσένκο - 80΄ Ετό)

Ομάδα της τεσσάρας στο Λονδίνο η Τότεναμ και η Ίντερ δεν θα μπορούσε να γλιτώσει… Μπορεί να ηττήθηκε μόνο με 3-1, ωστόσο έχασε την μάχη της κορυφής. Οι Λοδρέζοι ήταν καλύτεροι, εκμεταλλεύθηκαν τα πολλά προβλήματα των Ιταλών και με τους Φαν ντερ Φάαρτ, Κράουτς σε μεγάλη μέρα έκαναν ένα τεράστιο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Τότεναμ μπήκε με τον απίστευτο ρυθμό που της δίνει η έδρα, επέβαλλε τον ρυθμό από την αρχή και όταν το γκολ του Ολλανδού μπαίνει στο 17’ τότε όλα γίνονται ευκολότερα.
Η Ίντερ προσπαθούσε να μπει στο παιχνίδι, ο Σνάιντερ και ο Μουντάρι με ατομικές κυρίως ενέργειες έφταναν στην επίθεση της Τότεναμ, ωστόσο ο Κουντιτσίνι δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να μπουν στο παιχνίδι.
Η Τότεναμ διατήρησε τον έλεγχο και στην επανάληψη μια αντεπίθεση με τον Κράουτς στο 61’ ήταν αρκετή για να δώσει το πάνω χέρι στους γηπεδούχους. Κάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε, η Ίντερ ανέβασε ταχύτητα και ο Ετό βρήκε δίχτυα για 7η φορά (!) σε τέσσερα ματς.
Οι Ιταλοί πίεσαν, όμως ο Μπέιλ τους το κράταγε για το τέλος, με τον Ουαλό να δείχνει πως είναι έτοιμος για ακόμα ένα μεγαλύτερο βήμα. Μια απίστευτη κούρσα από τα αριστερά και μια σέντρα πάρε – βάλε στον Παβλιουτσένκο διαμόρφωσαν το 3-1

Τότεναμ (Χάρι Ρέντναπ): Κουντιτσίνι, Χάτον, Καμπούλ, Γκαλάς, Ασού-Εκοτό, Λένον (85΄ Παλάσιος), Χάντλστοουν, Μπέιλ, Μόντριτς, Φαν ντερ Φάαρτ (46΄ Τζένας), Κράουτς (76΄ Παβλιουτσένκο)

Ίντερ (Ράφα Μπενίτεθ):
Κατσελάτσι, Μαϊκόν, Λούσιο, Σάμουελ, Κίβου, Μουντάρι (53΄ Νουάκβο), Ζανέτι, Σνάιντερ, Μπιαμπάνι (64΄ Κουτίνιο), Πάντεφ (71΄ Μιλίτο), Ετό.


Βέρντερ-Τβέντε 0-2

(81΄ Τσαντλί, 84΄ Ντε Γιονγκ)

Ο Τόμας Σάαφ τόνιζε πριν το ματς πως η «μάχη» με την Τβέντε ήταν το μεγαλύτερο ματς της σεζόν, ωστόσο στο τέλος είδε την Βέρντερ να… αποχαιρετά πρόωρα τη διοργάνωση. Ο Φρινγκς αποδείχθηκε μοιραίος, άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στο 75’ και οι Ολλανδοί πήραν μπρος. Από τη στιγμή που κράτησαν ανέπαφη την εστία του για τόσο μεγάλο διάστημα, ήταν… εύκολο γι’ αυτούς να επιβάλλουν το ρυθμό τους με παίκτη παραπάνω. Στο 81’ ο Σαντλί άνοιξε το σκορ, ο Ντε Γιονγκ στο 84’ διαμόρφωσε το 2-0 και οι Ολλανδοί ονειρεύονται πρόκριση!

Βέρντερ Βρέμης (Τόμας Σάαφ): Μίελιτς, Μπαργκφρέντε (59΄ Αρναούτοβιτς), Μερτεζάκερ, Πρεντλ, Ουέσλεϊ, Φρινγκς, Χαντ, Γένσεν, Μαρίν, Αλμέιδα, Πιζάρο.

Τβέντε (Μισέλ Πρεντόμ): Μιχαΐλοφ, Ροζάλες, Βίσγκερχοφ, Ντάγκλας, Λόιχερς, Λαντζάατ, ντε Γιονγκ (+90΄ Στοκέντρε), Μπένγκτσον (76΄ Σίμπελσμπεργκερ), Ρούις, Γιάνκο, Τσαντλί (86΄ Βουτσίτσεβιτς)
Βαθμολογία

1) Τότεναμ 7 12-8

2) Ίντερ 7 11-8

3) Τβέντε 5 6-7

4)Βέρντερ Βρέμης 2 3-9

Επόμενη αγωνιστική (24/11)

Iντερ - Τβέντε
Τότεναμ - Βέρντερ Βρέμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...