ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Δεν πτοείται ο κόσμος από την ήττα!!

Δεν πτοείται ο κόσμος από την ήττα
Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν άφησε να τον... πάρει από κάτω η ήττα από τον Παναθηναϊκό, καθότι αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο Αιγάλεω για τον αγώνα της Τετάρτης με την Ηλιούπολη για το Κύπελλο ενώ ήδη έχουν φύγει 4.600 εισιτήρια για το ματς με τον Πανιώνιο. Δεν λένε τίποτα για Μόρα στον Ολυμπιακό ενώ υπάρχει ενδιαφέρον για Βέλλιο.
Ξανά στο Αιγάλεω, πάει για sold out με Πανιώνιο

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν πτοούνται από την ήττα από τον Παναθηναϊκό και συνεχίζουν -όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια- να στηρίζουν μες όλες τους τις δυνάμεις. Έτσι θα βρεθούν εκ νέου το απόγευμα της Τετάρτης στο Αιγάλεω προκειμένου να ενισχύσουν τις αγωνιστικές προσπάθειες της αγαπημένης τους ομάδας κόντρα στην Ηλιούπολη για το Κύπελλο Ελλάδας. Στο συγκεκριμένο γήπεδο θα δώσουν βροντερό παρών με στόχο ν' αποτελέσουν τον 12ο παίκτη του συλλόγου τους.

Στο μεταξύ άλλα 2.400 εισιτήρια έφυγαν την Τρίτη για τον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο. Μετά τα 2.200 που είχαν αγοραστεί την Δευτέρα τα εισιτήρια που έχουν πουληθεί είναι συνολικά 4.600. Όπως φαίνεται λοιπόν θα υπάρξει sold out στο παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Οι περιπτώσεις Μόρα, Βέλλιου

Η περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα συνεχίζει να βρίσκεται στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό όμως από το μεγάλο λιμάνι δεν λένε κουβέντα για το συγκεκριμένο θέμα. Σημειώνεται πάντως ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια εξέλιξη με τον παίκτη αυτόν στο μέλλον, διότι θέλει να φύγει από τον Γενάρη από την Ιταλία και όχι το προσεχές καλοκαίρι, που θα μείνει ελεύθερος.
Στο μεταξύ ενδιαφέρον υπάρχει για τον επιθετικό του Ηρακλή, Απόστολο Βέλλιο. Αυτό συμβαίνει διότι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης προσπαθεί να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερο ελληνικό στοιχείο στον πειραϊκό σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...