ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Να ποιος είναι ο Claudemir!

Να ποιος είναι ο Claudemir!
O 22χρονος Βραζιλιάνος μέσος Κλάουντεμιρ ντε Σόουζα απάντησε με την απόδοσή του στον Ζιλμπέρτο Σίλβα του Παναθηναϊκού που είχε την απορία α λα… Σερ Άλεξ.
Όταν είχαν έρθει οι Δανοί δημοσιογράφοι στην Αθήνα για το ματς την Κοπεγχάγης με τον Παναθηναϊκό, είχαν κανονίσει συνέντευξη με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και το πρώτο πράγμα που ρώτησαν τον Βραζιλιάνο άσο του τριφυλλιού ήταν για τον συμπατριώτη του και μέσο της Δανέζικης ομάδας. Η απορία του Βραζιλιάνου μέσου του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρει η «Sportday» ήταν: «Who is Claudemir?», και θύμισε κάτι από «Φέργκι» όταν αναρωτιότανε ποιος είναι ο Σεϊταρίδης.
Ο Κλάουντεμιρ (Δομίνικος Ντε Σόουζα Κλάουντεμιρ όπως είναι το πλήρες όνομά του)δεν έχει συμπληρώσει ακόμη 5 μήνες στην Κοπεγχάγη, όμως έχει ήδη γίνει το αγαπημένο παιδί του Τύπου, της κερκίδας και των αποδυτηρίων. Ο «μικρός» είναι ένα κέντρο μόνος του και αυτό το έδειξε και στον αγώνα με τους «μπλαουγκράνα», αφού έχει καθαρό μυαλό, τρέχει ακατάπαυστα, έχει αναλάβει όλη την ανάπτυξη της ομάδας του και σημείωσε ένα πολύ ωραίο και άκρως σημαντικό γκολ στο 32’.
Ήταν το γκολ που κράτησε αήττητη την Κοπεγχάγη (εντός έδρας) για 11ο ευρωπαϊκό ματς. Και ίσως αποδειχτεί το γκολ που τη στέλνει στους «16» του Τσάμπιονς Λίγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...