ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

«Ντύθηκε» Άρσεναλ η Σαχτάρ!

Η Σαχτάρ απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήρε δίκαια τη νίκη απέναντι στην Άρσεναλ (2-1), ενώ μεγάλη νίκη πέτυχε η Μπράγκα στη Σερβία (1-0 την Παρτίζαν) και βρίσκεται πάντα στο παιχνίδι της πρόκρισης.
Την «σκότωσε» ο πρώην…
Εντυπωσιακή η Σαχτάρ

Την «σκότωσε» ο πρώην…


Η Σαχτάρ υποδέχθηκε την Άρσεναλ στο αφιλόξενο Ντόνετσκ και απέδειξε ότι διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα. Μπορεί οι «Κανονιέρηδες» να παρατάχθηκαν με αρκετές και σημαντικές απουσίες, όμως οι Ουκρανοί, που πίεσαν από το πρώτο λεπτό και μέχρι το τέλος του αγώνα, πήραν πανάξια τη νίκη, η οποία τους επέτρεψε να πιάσουν τους Λονδρέζους στην πρώτη θέση του ομίλου, πιάνοντας κατά διαστήματα εξαιρετική απόδοση και θύμισε σε πολλές στιγμές... Άρσεναλ.

Το σκορ άνοιξε κόντρα στη ροή του αγώνα στο 10' ο Γουόλκοτ σε μία αντεπίθεση που ξεκίνησε από βαθιά μπαλιά στη άμυνα. Στο 28' η κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι βρήκε στον Ίστμοντ, στον οποίο χρεώθηκε και το τέρμα ως αυτογκόλ, ενώ η πλήρης ανατροπή ολοκληρώθηκε με το τέλος του ημιχρόνου με τον Εντουάρντο να σκοράρει και πάλι εναντίον στην παλιά του ομάδα με σουτ μέσα από την περιοχή.

Απέδρασε από το Βελιγράδι η Μπράγκα!

Η Μπράγκα ήταν καλύτερη της ακόμη για μία φορά απογοητευτικής Παρτίζαν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πήρε δίκαια τη νίκη με 1-0. Το χρυσό γκολ για τους Πορτογάλους πέτυχε με ωραία κεφαλιά ο Μοϊσές στο 35'. Πέρα από το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι πέταξαν οριστικά εκτός συνέχειας των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων τους Σέρβους, οι πιθανότητες πρόκρισης είναι πλέον ορατές αν γίνει η υπέρβαση και φύγουν με τη νίκη από την Ουκρανία, ενώ παράλληλα εξασφάλισαν μία θέση στην επόμενη φάση του Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...