ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Με απουσίες κόντρα στην Αντερλεχτ

Ο Γρηγόρης Μάκος με τη φανέλα της ΑΕΚ... Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Αντερλεχτ, στο πλαίσιο του 7ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ με τον Μανόλο Χιμένεθ να βλέπει τον Γρηγόρη Μάκο να μην γυμνάζεται, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντιόπ και Μπερνς, οι οποίοι έκαναν φυσιοθεραπεία.

Για ό,τι αφορά τον Ελληνα μέσο αν και προσπάθησε να προπονηθεί δεν τα κατάφερε και η συμμετοχή του θα κριθεί τη τελευταία στιγμή. Ο Χιμένεθ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή σχεδόν αναγκαστικά, αφού δεν μπορεί να συμπληρώσει 18αδα.

Η Ενωση παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί για τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς σε περίπτωση ήττας θα έχει μείνει τρεις βαθμούς πίσω από τους Βέλγους, οι οποίοι θα έχουν και το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Αρα η ελληνική ομάδα θα πρέπει να κατακτήσει τέσσερις βαθμούς στα εναπομείναντας δύο παιχνίδια και η Αντερλεχτ να γνωρίσει δύο ήττες.

Στο μεταξύ, ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης ακολούθησαν οι Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Σκόκο και Γιάχιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την 17μελή αποστολή, η οποία αποτελείται από τους Αραμπατζή, Σάχα, Καφέ, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλά, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Νταντόμο, Μάκο, Καράμπελα, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγό, Έντερ, Καλαμιώτη και Γκέντσογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...