ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

2ος όμιλος: Κερδισμένη και... χαμένη!

2ος όμιλος: Κερδισμένη και... χαμένη!
Μέχρι το 75', η Μπενφίκα είχε στήσει πάρτι στο «Ντα Λουζ» καθώς νικούσε 4-0 τη Λιόν, όμως οι Γάλλοι κατάφεραν να μειώσουν σε 4-3 και να διατηρούν το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας! Ισοπαλία στο Ισραήλ.Κέρδισε και... έχασε!
Η νίκη ήταν το πρωταρχικό ζητούμενο για την Μπενφίκα και αυτή ήρθε εύκολα καθώς μέχρι το 75' η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας κέρδιζε με 4-0 την Λιόν στο «Ντα Λουζ»! Ο Κάρντεκ με κεφαλιά στο 20' άνοιξε το σκορ, ο Κοεντράο από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ έκανε το 2-0 στο 32' ενώ ο Γκαρσία στο 42' έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην Μπενφίκα. Στο 67', η υποδειγματική αντεπίθεση των Πορτογάλων έβγαλε τον Κοεντράο απέναντι από τον Λορίς, με τον διεθνή άσο να περνάει υπέροχα την μπάλα πάνω από τον Γάλλο και να γράφει το 4-0!

Το δεύτερο ζητούμενο για την Μπενφίκα ήταν να έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Λιόν. Το 4-0, ακόμα και το 4-1 το οποίο έγινε με πλασέ του Γκουρκίφ στο 75', έδινε αυτή την δυνατότητα στην ομάδα του Ζεσούς. Όμως, η Λιόν δεν παράτησε το παιχνίδι και με τον Γκομίς στο 85' έκανε το 4-2, ενώ η κεφαλιά του Λοβρέν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων μείωσε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, με το 4-3 να βγάζει ττελικά και χαμένη την Μπενφίκα!

Οι συνθέσεις:
ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ζόρζε Ζεσούς): Ρομπέρτο, Μάξι Περέιρα, Λουϊζάο, Νταβίντ Λουίς, Σέζαρ Πεϊσότο, Κοεντράο, Κάρλος Μάρτινς (75΄ Μενέσες), Χάβι Γκαρσία, Σαβιόλα (70΄ Χάρα), Αϊμάρ, Αλαν Καρντέκ (72΄ Γουέλντον)

ΛΙΟΝ (Κλοντ Πιέλ): Λιορίς, Ρεβεγιέρ, Κρις, Ντιακατέ (59΄ Γκομίς), Λόβρεν, Πιάνιτς (71΄ Μακούν), Γκοναλόν, Γκουρκίφ, Μπαστός, Μπριάν, Πιε (71΄ Λακαζέτ)

Η πρώτη ισοπαλία
Χωρίς ισοπαλία ήταν ο όμιλος μέχρι τώρα και αυτή εμφανίστηκε εν τέλει στο Ισραήλ. Η Χάποελ και η Σάλκε είχαν καλές στιγμές για να πετύχουν κάποιο γκολ, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τους Ισραηλινούς να λένε ουσιαστικά αντίο στα όνειρα πρόκρισης για τους «16» του θεσμού, ενώ πολύ δύσκολα θα διεκδικήσουν και την τρίτη θέση για το Europa. Από την μεριά της, η Σάλκε έφτασε τους επτά βαθμούς και πλέον την επόμενη αγωνιστική με εντός έδρας νίκη επί της Λιόν κάνει αποφασιστισκό βήμα πρόκρισης.

Οι συνθέσεις:
ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Ελι Γκούτμαν): Ενγεάμα, Μποντάρβ, Μπαντίερ, Ντα Σίλβα (42΄ Φράνσμαν), Μπεν Νταγιάν, Βερμούτ, Ζάχαβι, Αμπούτμπουλ, Τουάμα (61΄ Σιβόν), Ταμούζ, Μπεν Σαχάρ (70΄ Μάρε)

ΣΑΛΚΕ (Φέλιξ Μάγκατ): Νόιερ, Χεβέντες, Μετσέλντερ, Ουτσίντα, Εσκουδέρο, Κλούγκε (46΄ Μόριτς), Χουράδο, Ράκιτιτς (74΄ Εντου), Φαρφάν (81΄ Ντεάκ), Χούντελααρ, Ραούλ

Τα αποτελέσματα
Μπενφίκα-Λιόν 4-3
(20' Κάρντεκ, 32', 67' Κοεντράο, 42' Γκαρσία - 75' Γκουρκίφ, 85' Γκομίς, 95' Λοβρέν)

Χαποέλ Τελ Αβίβ-Σάλκε 0-0

Η βαθμολογία (4 αγώνες)
1. Λιόν 9
2. Σάλκε 7
3. Μπενφίκα 6
4. Χάποελ 1

Η επόμενη αγωνιστική (24/11)
Σάλκε-Λιόν
Χαποέλ Τελ Αβίβ-Μπενφίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...