ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Europa League

Ο... έλεγχος στο Europa League
Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Βιγιαρεάλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με της εμφανίσεις της, παραμένοντας σταθερά τρίτη πίσω από τις δύο υπερδυνάμεις, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Η αντίπαλος του Άρη, Μπάγερ Λεβερκούζεν, βρίσκεται και αυτή ψήλα στην Μπουντεσλίγκα, συγκεκριμένα στην τέταρτη θέση, αλλά απογοήτευσε τους οπαδούς της με τον αποκλεισμό από το κύπελλο μεσοβδόμαδα. Τέλος, η μόνιμη πρωταθλήτρια Βελγίου Άντερλεχτ μπορεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, αλλά την Κυριακή έκανε σπουδαίο «διπλό» μέσα στη έδρα της πρωτοπόρου Γκενκ. Αναλυτικότερα:
Προέλαση «υποβρυχίου» στην Πριμέρα

Μετά τη δύσκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ, η Βιγιαρεάλ πήγαινε με πολλές απουσίες απέναντι στην κυπελλούχο Ευρώπης Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισε 2-0 με γκολ του Κάνι και του Ρόσι. Λίγες μέρες μετά, έπαιξε τον πρώτο αγώνα στη φάση των «32» του Κόπα Ντελ Ρέι, με αντίπαλο τη «μικρή» Πόλι Εχίδο, εκτός έδρας, αποσπώντας ισοπαλία 1-1, με πάρα πολλές αλλαγές και με σκόρερ τον Άλτιντορ. Την Κυριακή ταξίδεψε στο Χιχόν, εκεί όπου αγωνίστηκε απέναντι στη Σπόρτιγκ. Αν και δέχτηκε γκολ στο 69’ και κόκκινη κάρτα λίγα λεπτά αργότερα, κατάφερε να πάρει έναν σημαντικό βαθμό στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Τζιουζέπε Ρόσι. Το παιχνίδι στην Τούμπα αναμένεται πολύ σκληρό, ευελπιστώντας πως ο ΠΑΟΚ θα εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του «κίτρινου υποβρυχίου».

Πρωτάθλημα πάμε καλά, κύπελλο «αουφίντερσεν»

Μετά το κακό ποιοτικά παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η Λεβερκούζεν υποδεχόταν την εκπληκτική φέτος Μάιντζ στο «Μπάι Αρίνα» για το πρωτάθλημα. Η άσχημη εμφάνιση της Θεσσαλονίκης ίσως επηρέασε την ομάδα του Γιούπ Χάινκες, που φάνηκε «υπνωτισμένη» και έχασε 1-0. Μεσοβδόμαδα, στο κύπελλο, που ήταν ένας από τους φετινούς στόχους των «ασπιρινών», ύστερα από μέτρια εμφάνιση, ήρθε 1-1 στην παράταση στην έδρα της Γκλάντμπαχ, με σκόρερ τον Ντερτιγιόκ, αλλά οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και πήραν την πρόκριση στα πέναλτι. Αυτός ο αποκλεισμός σίγουρα «πλήγωσε» τη Λεβερκούζεν, η οποία όμως δεν το έβαλε κάτω και το Σάββατο κέρδισε τη Σάλκε μέσα στο «Βέλτινς Αρένα» με 1-0, σκοράροντας με τον Σαμ στο 65’. Ας ελπίσουμε πως ο Άρης θα καταφέρει να «υπνωτίσει» και πάλι τους Γερμανούς και αυτή τη φορά να καταφέρει να σκοράρει. Τα πράγματα, βέβαια, δεν θα 'ναι καθόλου εύκολα μέσα στη Γερμανία για τους «κίτρινους».

Βρίσκει τα «πατήματά» της

Η νίκη και η εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ έδωσε φτερά στους «μοβ» των Βρυξελλών και έρχονται στην Αθήνα με ανεβασμένο ηθικό, αφού το μεσοδιάστημα τους βρήκε με 2 νίκες στο πρωτάθλημα και μια -δύσκολη- πρόκριση στο κύπελλο. Η πρωταθλήτρια Βελγίου κέρδισε εύκολα στην έδρα της τη Βέστερλο με 2-0, με σκόρερ τον Λουκάκου και ένα αυτογκόλ των φιλοξενουμένων, ενώ έκανε ένα φοβερό παιχνίδι κερδίζοντας την πρωτοπόρο, μέχρι ώρας, του πρωταθλήματος Γκενκ με 2-1, εκτός έδρας, σκοράροντας με τον Κλιεστάν και -πάλι- με το παιδί θαύμα Ρομέλου Λουκάκου. Ανάμεσα στα δυο ματς πρωταθλήματος, λίγο έλλειψε να πάθει ζημιά από την URS Centre, ομάδα τρίτης κατηγορίας, στο κύπελλο. Τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι, αφού ο κανονικός αγώνας έληξε 2-2. Για την Άντερλεχτ, η οποία άλλαξε ολόκληρη την ομάδα της σε αυτό το παιχνίδι, σκόραραν οι Χαβάρια και Ζιλέ. Στον αγώνα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, πρέπει να μοχθήσει πολύ για να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην «μεταμορφωμένη» ΑΕΚ του Χιμένεθ, αν και παλιότερα το έχει ξανακάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...