ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Αναστασίου: "Δεν δημιουργεί φάσεις ο Παναθηναϊκός"

Ο Αναστασίου συνομιλεί με τον Τεν Κάτε Ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα μπορέσει να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως υποστήριξε ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3". Το πρώην μέλος του προπονητικού τιμ των "πρασίνων" μίλησε για την εικόνα των πρωταθλητών σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

Για το χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού:
"Έδειξε ότι δεν ήθελε να χάσει το παιχνίδι και όσο κυλούσε το παιχνίδι στο μηδέν, με τις αλλαγές που έκανε στο τέλος μήπως καταφέρει να το κλέψει. Δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, αλλά γενικά ήταν ένα κακό παιχνίδι, από πλευράς φάσεων και τεχνικής. Φάνηκε ότι δεν ήθελε να χάσει, με τον Κατσουράνη πίσω έκλεισε όλους τους διαδρόμους στην Ρουμπίν, εκτός από δυο περιπτώσεις με τον Ραζιάνζεφ, και δεν επέτρεψε τις κάθετες πάσες. Στο δημιουργικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός δεν προσέφερε τίποτα, ο Σισέ ήταν απομονωμένος μπροστά και δεν είχε βοήθεια από πουθενά".

Για την μετάλλαξη του Παναθηναϊκού στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του σε σχέση με περασμένες χρονιές:
"Σίγουρα είναι τελείως διαφορετική η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και στα τέσσερα ματς που έδωσε δεν έδειξε σε κανένα σημείο τις πραγματικές του δυνατότητες γιατί η ομάδα έχει δυνατότητες. Σε όλα του τα ματς έδειξε πολύ κακή εικόνα. Το θέμα είναι ότι δεν δημιουργεί φάσεις και το είδαμε στα παιχνίδια με την Ρουμπίν και την Κοπεγχάγη. Δεν είναι ο Παναθηναϊκός των προηγούμενων ετών, αυτός που έπαιρνε αποτέλεσμα δημιουργούσε φάσεις και πατούσε περιοχή".

Για το αν θα έπρεπε να ρισκάρει ο Νιόπλιας πιο νωρίς:
"Δεν μπορώ να γνωρίζω το πλάνο του προπονητή, αλλά το παιχνίδι ήταν κακό από πλευράς Παναθηναϊκού τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι. Από την άλλη πιστεύω πως αν ρίσκαρε να παίξει πιο επιθετικά και δεν του έβγαινε το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο μετά γιατί δεν είχε επιλογές. Οπότε κάπου προσπάθησε να κρατήσει το μηδέν και να κάνει αυτό που έκανε στο τελευταίο τέταρτο με τις αλλαγές των Γκοβού και του Χριστοδουλόπουλου, δυο παίκτες δημιουργικούς, να μπορέσει να πετύχει το κάτι παραπάνω. Είχε πάντως πολύ καλές επιστροφές όταν έχανε την μπάλα".

Για τον Κατσουράνη και την θέση που αγωνίστηκε χτες:
"Ο Κατσουράνης είναι πολύ έξυπνος και ξέρει πολύ καλά να παίζει την θέση αυτή αλλά είναι και ο πιο δημιουργικός παίκτης που έχει στα χαφ και έχει την κάθετη κίνηση. Οπότε όταν τον τραβάς πίσω στην άμυνα γίνεσαι προβλέψιμος στο παιχνίδι σου".

Για το αν έχει περιθώρια βελτίωσης ο Παναθηναϊκός:
"Για την Ευρώπη το θεωρώ δύσκολο. Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει περιθώρια βελτίωσης γιατί είναι τελείως διαφορετικό το επίπεδο και αν επιστρέψουν οι Λέτο και Νίνης που είναι δυο δημιουργικοί παίκτες σίγουρα θα έχει διαφορετική εικόνα ο Παναθηναϊκός".

Για τον όμιλο και αν μπορεί να καταφέρει κάτι στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα:
"Είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί δεν δημιουργεί φάσεις και όταν δεν δημιουργείς φάσεις σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να κλέψεις παιχνίδια. Δεν μπορούμε να πούμε ότι θα έρθει αδιάφορη η Μπαρτσελόνα γιατί μπορούν να παίξουν 10 λεπτά ποδόσφαιρο και να καθαρίσουν το ματς".

Για την αλλαγή νοοτροπίας που δείχνει σε σχέση με άλλα χρόνια στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια:
"Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που με τις πορείες στην Ευρώπη και τα αποτελέσματα που έφερνε δικαιολογούσε την παρουσία του Ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη αλλά και το όνομά του ως ομάδα. Τα τελευταία χρόνια στις εγχώριες διοργανώσεις μπορεί να κυριαρχούσε ο Ολυμπιακός αλλά ο Παναθηναϊκός με τα αποτελέσματα που έπαιρνε στην Ευρώπη διατηρούσε το όνομά του σε υψηλό επίπεδο. Φέτος είναι κάτι τελείως διαφορετικό η ομάδα δείχνει ασύνετη, πολύ προβλέψιμη, καθόλου δημιουργική , στα τελευταία παιχνίδια έχει πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά για να πούμε και τα θετικά αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...