ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Σύμβουλος στην Τορόντο ο Κλίνσμαν !

Ο Γιούργκεν Κλίνσμαν Σύμβουλος σε θέματα ποδοσφαίρου της Τορόντο, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών (Major League Soccer), προσλήφθηκε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γιούργκεν Κλίνσμαν. Η ομάδα του Καναδά θέλει να γίνει πιο ανταγωνιστική στο αμερικανικό ποδόσφαιρο και για το λόγο αυτό ζήτησε τη βοήθεια του έμπειρου Γερμανού.

"Ο σύλλογος ανακοινώνει ότι εξασφάλισε τις υπηρεσίες του πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή, Γιούργκεν Κλίνσμαν και της συμβουλευτικής εταιρείας που διατηρεί με την επωνυμία 'Soccer Solutions', προκειμένου να βοηθήσουν την Τορόντο στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης που κάνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα", αναφέρει η ανακοίνωση των Καναδών.

"Αποτελεί τιμή για εμάς να συνεργαστούμε με ένα ποδοσφαιρικό είδωλο όπως είναι ο Γιούργκεν Κλίνσμαν. Με την εμπειρία του και τις γνώσεις του είμαστε βέβαιοι πως θα συμβάλλει σημαντικά στην μελλοντική ανάπτυξη της ομάδας", τόνισε μεταξύ άλλων ο εκτελεστικός διευθυντής της ιδιοκτήτριας εταιρείας του συλλόγου (Maple Leaf Sports & Entertainment), Τομ Ανσέλμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...